發新話題

VP9彈道修正&疑難雜症診療

引用:
原帖由 48191 於 2016-11-13 13:18 發表
DX Ver. (QXF custom)
楓X管加哭泣膠...
Custom.... Thats why

萬分感謝支持師兄!

系統又食字?
引用:
原帖由 Ben_9413 於 13-11-2016 13:27 發表

Custom.... Thats why
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-11-2016 10:20 發表
為何各位說內管下垂?我的沒事喔!
http://i1148.photobucket.com/alb ... bile%20Uploads/IMG_ ...
準確一點,我的VP9是整個外管組連hop up裝在下槍身時下垂,原因是hop up組和滑架鎖之間有空位
師兄唔介意的,可否裝在下身看看和試試彈著點?

請私訊在下,好嗎?
引用:
原帖由 clay82 於 13-11-2016 14:46 發表

準確一點,我的VP9是整個外管組連hop up裝在下槍身時下垂,原因是hop up組和滑架鎖之間有空位
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-11-2016 13:22 發表
夜光!? 佢自改Tritium sught定裝真品sight?
E記問我個支DX有冇夜光
但張相似真品

其實根本就冇夜光,講穿咗只係塗料。同吉打鋼Night Sight for Glock 17一溝樣,冇夜光。講真,如果行真數,我寧願買真品Tritium Sight。
引用:
原帖由 Opica 於 13-11-2016 15:42 發表

E記問我個支DX有冇夜光
但張相似真品
究竟世界上還有神嗎?

我都係QXF Custom, 用機藥管和膠,內管無向下問題☺

其實,會唔會係內管外徑出咗事?
引用:
原帖由 alexmgjai 於 13-11-2016 16:59 發表
我都係QXF Custom, 用機藥管和膠,內管無向下問題☺
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 clay82 於 2016-11-13 14:46 發表

有冇相睇?

請問有否高手知道這些Tritium sight可否裝上VFC VP9?
http://www.gunsholstersandgear.com/complete-hk-vp9-sights-list/
究竟世界上還有神嗎?

我換左精密管同hop up 膠後都唔覺有下垂, 今晚補相

引用:
原帖由 48191 於 13-11-2016 10:20 發表
為何各位說內管下垂?我的沒事喔!

http://i1148.photobucket.com/alb ... bile%20Uploads/IMG_ ...
就咁睇係無問題, 你淨係裝條筒連hop up上去個下身, 就會見到下垂, 其實係下身同hop up安裝組件出問題

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2016-11-14 12:10 發表

就咁睇係無問題, 你淨係裝條筒連hop up上去個下身, 就會見到下垂, 其實係下身同hop up安裝組件出問題
講開o尼樣我又分享o下...曾試過墊高o尼個位, 但surface勁油及插入下身 時太啜, 失敗了:

引用:
原帖由 Ben_9413 於 13-11-2016 17:11 發表

有冇相睇?
師兄
我的問題同大家一樣
而你的修改建議我做左,但未有機會試槍

1 個讚好! TOP

發新話題