43 123
發新話題

[WE] 我們牌 P99 幾時出 ? 好似幾正

我們牌 P99 幾時出 ? 好似幾正

P99

雖然有Maruzen版但又貴又膠slide, 買唔落手....

等左咁耐終於等到我們牌
Decocker 同上膛指示器 都完美重現, 外管已車內牙, 好似話會跟埋滅聲器
刻字始終如一係死症 , 只能等補品.

https://www.youtube.com/watch?v=DYJZMvlk8zY

唔錯咼,希望價錢唔太貴啦.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 16-12-2016 17:40 發表
唔錯咼,希望價錢唔太貴啦.
我們出名實惠 marking版如果係客製應該1千到
但佢條外管又係搞成咁

等緊佢枝沙鷹
好似沙鷹係有刻字既

我們都要係上色方面落d功夫 p99已經有d進步

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-12-2016 18:05 發表

我們出名實惠 marking版如果係客製應該1千到
但佢條外管又係搞成咁

等緊佢枝沙鷹
好似沙鷹係有刻字既

我們都要係上色方面落d功夫 p99已經有d進步
我們有為你設想o架, 一摸就甩色, o甘用家o米想補乜色都得o羅

引用:
原帖由 loveless 於 16-12-2016 18:51 發表

我們有為你設想o架, 一摸就甩色, o甘用家o米想補乜色都得o羅
吓.....
FBC1

引用:
原帖由 loveless 於 16-12-2016 18:51 發表

依家slide果d都ok既
但小零件果d真係差d

Gun blue補色大法我都想學 最近有野想補色
但睇完post都好多野唔明

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-12-2016 21:31 發表

依家slide果d都ok既
但小零件果d真係差d

Gun blue補色大法我都想學 最近有野想補色
但睇完post都好多野唔明
WE 最易甩色那類合金小零件, 好易blue番補色, 但正常一磨擦又好快見番白

反而太淺灰既鋼件, 例如MP5後準星前槍咀、SVD火帽piston之類, 好易blue得似模似樣又耐用...

引用:
原帖由 loveless 於 16-12-2016 22:31 發表

WE 最易甩色那類合金小零件, 好易blue番補色, 但正常一磨擦又好快見番白

反而太淺灰既鋼件, 例如MP5後準星前槍咀、SVD火帽piston之類, 好易blue得似模似樣又耐用...
白唔緊要 最緊要係佢焗油一片片咁甩

等迷版
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

心大心細,呢枝望落始終唔及馬老X個枝靚仔
不過沙鷹就必買

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-12-2016 22:40 發表

白唔緊要 最緊要係佢焗油一片片咁甩
咬緊牙根俾錢噴砂再射那曲
然後打斷

利申:早投o左降, 已學懂去接受我們、包容我們, 大愛 yeah baby

差不多等了三十年,才有金屬滑架的P99,(co2版的不計)卻還是沒有marking版
唱首歌..I'm still waiting.. Thx for sharing

見到啲marking唔開胃

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-12-2016 12:00 發表
差不多等了三十年,才有金屬滑架的P99,(co2版的不計)卻還是沒有marking版
唱首歌..I'm still waiting.. Thx for sharing
日本馬騮倉好似有出過

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2016 11:15 發表

咬緊牙根俾錢噴砂再射那曲
然後打斷

利申:早投o左降, 已學懂去接受我們、包容我們, 大愛 yeah baby
笠大......
FBC1

43 123
發新話題