發新話題

[WE] 我們牌 P99 幾時出 ? 好似幾正

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-12-2016 12:00 發表
差不多等了三十年,才有金屬滑架的P99,(co2版的不計)卻還是沒有marking版
唱首歌..I'm still waiting.. Thx for sharing
你可以買Maruzen再換金屬slide

引用:
原帖由 tf141 於 17-12-2016 16:57 發表

你可以買Maruzen再換金屬slide
我支Maruzen十多年前入Top gas,打了數槍即壞 謝謝建議

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-12-2016 23:20 發表

我支Maruzen十多年前入Top gas,打了數槍即壞 謝謝建議
同情,用134A好啦.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 18-12-2016 01:13 發表

同情,用134A好啦.
謝謝給予同情 當年此槍的彈匣設計有問題,(不能咬實BB彈,)

我上次整我們92落埋起漆水......個下身外表原封不動

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 18-12-2016 15:23 發表
我上次整我們92落埋起漆水......個下身外表原封不動
我們依家果d係鍍上去??
髮絲紋果d係做得幾好 但就唔多襯m9

引用:
原帖由 Kwind 於 8-1-2017 05:47 發表
AST 有片睇了

https://www.youtube.com/watch?v=jwnaR71yAxA
下? 呢條片話decocker只係裝飾, 即係點 ?

引用:
原帖由 pbay 於 9-1-2017 12:27 發表

下? 呢條片話decocker只係裝飾, 即係點 ?
我估佢為了減少製作成本,就取消decock功能

台灣FORUM話:
不是只有裝飾功能,而是可以釋放上膛指示器的按鈕
只要把他壓下去,就可以釋放上膛指示器

係有decock,不過要大力少少「手欽」落去

引用:
原帖由 ayaka 於 9-1-2017 13:09 發表
台灣FORUM話:
睇到呢個開箱帖就安心了

引用:
原帖由 ayaka 於 9-1-2017 13:09 發表
台灣FORUM話:
其實最後都係裝飾
枝槍好似雙動?

回覆 28# 的帖子

係D/A

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-1-2017 15:47 發表

其實最後都係裝飾
枝槍好似雙動?
也不算裝飾吧? 其實同USP果類decocker function一樣.

發新話題