19 12
發新話題

戰術SVD (WE x Fab Defense)

戰術SVD (WE x Fab Defense)

一直以來, SVD大多是木托或普通的纖維(膠?)黑托, 少有現代戰術版本. 今次用上Fab Defence的for SVD Rail system及尾托, 加以修改用在WE的SVD上. 安裝這套rail handguard及尾托, 需大修WE SVD的下身及前節, 另為了裝上火帽, 需拆除前準及外管攻14mm逆牙. 值得一提是Fab Defense的尾托桿及尾托也有内置強力彈簧作減低Blowback的反衝力(對真鐵比較有用).

附件

照片 045_大小 .jpg (66.77 KB)

24-12-2016 00:08

照片 045_大小 .jpg

照片 044_大小 .jpg (77.27 KB)

照片 044_大小 .jpg

照片 043_大小 .jpg (46.98 KB)

照片 043_大小 .jpg

照片 042_大小 .jpg (69.25 KB)

照片 042_大小 .jpg

照片 041_大小 .jpg (61.98 KB)

照片 041_大小 .jpg

照片 040_大小 .jpg (66.13 KB)

照片 040_大小 .jpg

照片 039_大小 .jpg (82.44 KB)

照片 039_大小 .jpg

照片 038_大小 .jpg (87.88 KB)

照片 038_大小 .jpg

照片 037_大小 .jpg (61.89 KB)

照片 037_大小 .jpg

照片 036_大小 .jpg (107.06 KB)

24-12-2016 00:12

照片 036_大小 .jpg

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

2 個讚好! TOP

怪怪的喔

引用:
原帖由 gtoray 於 24-12-2016 00:30 發表
怪怪的喔
有代溝呢∼

如果上這類mount 加個 m3 就完全西化

SVD, 小弟的 dream gun ! 順便想問問師兄,如果 WE SVD 要換裝俄國真品木 buttstock 同 handguard,需唔需要「大執」?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-12-2016 02:55 發表
SVD, 小弟的 dream gun ! 順便想問問師兄,如果 WE SVD 要換裝俄國真品木 256601buttstock 同 handguard,需唔需要「大執」?
尾柄要大執,前手柄少執

引用:
原帖由 mouselkm 於 24-12-2016 01:44 發表
如果上這類mount 加個 m3 就完全西化
支鏡唔換得∼我為左支鏡先買槍嘅

[quote]原帖由 jacko 於 24-12-2016 03:09 發表

支鏡唔換得∼我為左支鏡先買槍

這不難解決

這一支現代化版SVD,又有另一番觀賞美感 Thx for sharing

太潮反而o吾夠特色

But still very very nice

引用:
原帖由 loveless 於 24-12-2016 08:55 發表
[quote]原帖由 jacko 於 24-12-2016 03:09 發表

支鏡唔換得∼我為左支鏡先買槍

這不難解決
同一口徑.
FBC1

引用:
原帖由 jacko 於 24-12-2016 03:09 發表

支鏡唔換得∼我為左支鏡先買槍既
送q咗支鏡畀我就搞掂曬啦。。。根本唔使煩

引用:
原帖由 Ben_9413 於 24-12-2016 13:54 發表
太潮反而o吾夠特色

But still very very nice
變左M4

Posp唔難找,套kit先難

我很 old fashion,前截加骨仍可接受,但隻高達腳就真係頂唔順~~

19 12
發新話題