發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-9-2017 11:19 發表

好似around 1300
但如果再重鍍都好危 等下先
或者台仔有重鍍成品賣 風險唔係自己到
又或者有人車cnc身 如果6061就好了
其實我買VVE呢支的話...已經預左要換身

但以副廠一向出既VVE手槍金身...好似都係以鋼多

鋁身真係好似唔多覺...一係望佢有平鋼身好過

引用:
原帖由 Kwind 於 1-9-2017 11:26 發表

其實我買VVE呢支的話...已經預左要換身

但以副廠一向出既VVE手槍金身...好似都係以鋼多

鋁身真係好似唔多覺...一係望佢有平鋼身好過
好似只有d牌出過m&p9鋁slide
鋼野可能有ra 以前有鬼島
但沙鷹咁大枝皮皮聲走唔甩

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-9-2017 11:36 發表

好似只有d牌出過m&p9鋁slide
鋼野可能有ra 以前有鬼島
但沙鷹咁大枝皮皮聲走唔甩
WE m&p仲有A1A出的鋁slide, 小弟有4-5支係度
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

沙鷹太大,唔岩我。
FBC1

引用:
原帖由 2slow 於 1-9-2017 12:19 發表

WE m&p仲有A1A出的鋁slide, 小弟有4-5支係度
聽講a1a要執餐死
你都算係diehard fans

鋼都有樣好 可以玩大d做氮化鈦 但鋼身真係買唔起

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-9-2017 12:32 發表
https://www.facebook.com/kyairso ... mSxYC761W-dskuV6vIE

氣化片, 睇表証比馬記好
blow back果陣,越睇越正 Thx for sharing

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-9-2017 12:40 發表

聽講a1a要執餐死
都唔係呀, 只需執外管少少比佢跌管暢順, A1A其實都做得幾好

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 1-9-2017 14:22 發表

都唔係呀, 只需執外管少少比佢跌管暢順, A1A其實都做得幾好

原來係咁 要許願了
就咁睇we比馬記更有潛力

其實we果時咁多改件都係因為佢最快出左枝咁受歡迎既槍
又打得下 希望今次都有改件

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-9-2017 12:40 發表

聽講a1a要執餐死
你都算係diehard fans

鋼都有樣好 可以玩大d做氮化鈦 但鋼身真係買唔起
我以前買個套drop in就得
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

FB睇咗基本解拆嘅相,outer barrel, recoil spring, slide rail像真度完勝Marui

生根preorder 港幣(*) 匣!*)
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 1-9-2017 16:26 發表
FB睇咗基本解拆嘅相,outer barrel, recoil spring, slide rail像真度完勝Marui
對外觀像真有要求馬記較hopup塊片分離設計多條線係度已經唔洗考慮。。

回覆 216# 的帖子

既然鍍左銀鋼定鋁分唔到更加唔買鋼

引用:
原帖由 2slow 於 1-9-2017 09:47 發表
電鍍小弟麻麻, 反而想要拉絲版
拉絲版睇過暗搶支鋼感覺似粗糙手工feel,唔知係咪個支後期加上去做得唔靚, 其實真野拉絲版係機拉定人手? 個人喜歡鍍銀

發新話題