發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-1-2017 15:47 發表

不要抱任何期望,唔爆SLIDE已好幸運
買槍送災情
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

Ast已經有p99 review我諗新年後應該上
沙鷹都好似準備好 希望同步啦
雖然我對p99冇興趣

某站有消息

以下為offical website photos...

對grip攪乜spring

附件

9-6-2017 18:28

9-6-2017 18:28

Fb 上又完全兩回事...

要迷刻字必入

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 18:28 發表
某站有消息

以下為offical website photos...

對grip攪乜spring
GRIP 唔係問題...已準備好替換品

最緊要係出迷版

已經准備左軍費,等支銀色版一出,就...比錢.

引用:
原帖由 gainax 於 9-6-2017 19:05 發表
要迷刻字必入
最新d marking好似怪怪地既?
因為美版唔係以版?

另外好似馬記咁用薄匣底就好了

回覆 38# 的帖子

de刻字我無研究要留返高手解答
最緊要無做錯,話唔埋直上馬記夾無煩惱
其實de黑色多人鐘意定銀? 我like銀。。

希望WE啲質素有改善,唔會爆SLIDE/各種問題叢生
如果唔係就算再鍾意EAGLE都係索性買MARUI算

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 00:19 發表
de刻字我無研究要留返高手解答
最緊要無做錯,話唔埋直上馬記夾無煩惱
其實de黑色多人鐘意定銀? 我like銀。。
我自己會揀銀色
有部分人鍾意de都係因為cs
希望實物鍍得靚仔d

回覆 41# 的帖子

除左cs仲有好多電影入面都係銀色
鍍銀仲有個好處,就係黑色你會分到鋼同鋁質感有別,
鍍銀就未必分到夠哂像真

引用:
原帖由 天翔翼 於 10-6-2017 00:22 發表
希望WE啲質素有改善,唔會爆SLIDE/各種問題叢生
如果唔係就算再鍾意EAGLE都係索性買MARUI算
槍身咁厚應該唔會咁易有問題,内件就算R@估計出補品
呢支唔係貴由得佢唔好咁多要求 吉打身+馬記買2支我們都唔止仍仲要執又係亞鉛内件,呢支我驚自家數多d

個人都想兼容既,不過如果能夠ko馬記,自家數都可以接受,反正轉左會都唔會返轉頭
刻字總覺怪怪地,印象中冇®的(呢樣唔敢講實,有次做功課發現有幾種唔同刻字),不過小弟以為唔刻wet已經可以隻眼開隻眼閉
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

我們迷版ko唔到馬記不過可以ko馬記+吉打呢個組合
唔計成本吉打身都要手工搭救先打得響, 老原馬記直接改cnc身最好只係錢既問題, 而家有迷版鑄身窮玩其實可以取代吉打身,佢一樣係鑄但貴咁多仲要執無得選擇先玩佢

發新話題