發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

對我來說,呢個marking,都唔差, 好過無,要自己比錢人做,
仲要不知道效果如何.

有whatsapp gp出左團購價
黑$950 銀$1300
銀色要諗諗 貴咁多鍍得麻麻地 睇下出面鍍咩價 自己拎去鍍仲好

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 15:33 發表
銀色要諗諗 貴咁多鍍得麻麻地 睇下出面鍍咩價 自己拎去鍍仲好
死囉...咁抵玩...想忍手都難

回覆 62# 的帖子

隻銀色鍍得好一般, 唔知最終出街會係點,
如有做髮絲紋應該會靚d, 否則1300就唔會X佢喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 13-6-2017 15:54 發表
隻銀色鍍得好一般, 唔知最終出街會係點,
如有做髮絲紋應該會靚d, 否則1300就唔會X佢喇
一係就鏡面電鍍

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 15:33 發表
似乎黑色抵玩好多又靚d,等下先刻字有得執幼身鍍左應該清晰d

引用:
香港應該沒有電度廠了吧
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
950 黑 同 1300 銀... 買黑FOR SURE

除非隻銀係鏡面,如果好似馬記果種玩具銀就興趣缺缺了,最好是715 左輪果種令立立銀
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 13-6-2017 17:38 發表

香港應該沒有電度廠了吧
暫時知有兩間
一間係做開水轉印 有做納米電鍍 但好似2k
另一間係傳統電鍍要1k

Poly工場都有 工場好似有接job 但知接唔接細job

引用:
原帖由 gainax 於 13-6-2017 16:40 發表

似乎黑色抵玩好多又靚d,等下先刻字有得執幼身鍍左應該清晰d
字就應該唔會再改了

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 18:11 發表

暫時知有兩間
一間係做開水轉印 有做納米電鍍 但好似2k
另一間係傳統電鍍要1k

Poly工場都有 工場好似有接job 但知接唔接細job
Poly工場唔係大,又要上堂又要做學校紀念品仲要比學生做功課(雖然少人用),點會接到大job呀

我寧願拎去噴cerakote

引用:
原帖由 051039 於 13-6-2017 19:07 發表

Poly工場唔係大,又要上堂又要做學校紀念品仲要比學生做功課(雖然少人用),點會接到大job呀
聽說有做醫院3D print
但一兩件唔知幾錢

如果接既可做陽極

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 19:53 發表

聽說有做醫院3D print
但一兩件唔知幾錢

如果接既可做陽極
3D Print係另一層另一間workshop啦
其實係個度搞最大問題應該係檔期

引用:
原帖由 051039 於 13-6-2017 20:40 發表

3D Print係另一層另一間workshop啦
其實係個度搞最大問題應該係檔期
有一間係做finishing
最忙應該都係聖誕果排同暑假姐
佢肯做就ok 我果時上course唔記得問sosad

發新話題