發新話題

[others] 我的 GBB Pistol Carbine 集會

引用:
原帖由 48191 於 30-12-2017 08:55 發表
想請問一下,個鐵剷柄點裝?
將 AKM 尾柄拆下,用回原有的螺絲裝,待我回家後可以上圖看

回覆 44# 的帖子

如圖:

當然,個柄要偷些少位

1 個讚好! TOP

回覆 45# 的帖子

某日在新高登某舖最后一件了!

引用:
原帖由 Ang123456 於 30-12-2017 12:03 發表
某日在新高登某舖最后一件了!
唉~~仍是無望

回覆 49# 的帖子

見到Evike有沙色,但計埋運費就不太化算!

回覆 50# 的帖子

Evike 有我最想要的 FAB Glock kit Gen1, 但同樣算埋運費就買唔落手了

引用:
原帖由 olw0978 於 30-12-2017 09:37 發表
如圖:
當然,個柄要偷些少位
呢件好得!
Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

各位有無M712 Diy 鎗托款参巧一下。。。

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 olw0978 於 28-12-2017 12:50 發表
據知 CAA 的 airsoft division 已推出 airsoft 版。

另一邊廂,呢套 kit 有番鹹,不但 airsoft 無修直上,還付送 thumb rest 及槍燈,只賣正版 1/3 價
4k2 1/3都 1k4重要買支glock

引用:
原帖由 sealsman 於 30-12-2017 16:49 發表

4k2 1/3都 1k4重要買支glock
No no

正版兩仟頭,番鹹六舊幾咋~~

引用:
原帖由 olw0978 於 30-12-2017 17:15 發表

No no

正版兩仟頭,番鹹六舊幾咋~~
正版百無先2k炸 advance model 先有槍燈 配件 咁1/7咋
https://www.caagearup.com/micro-roniadvanced-kit

回覆 55# 的帖子

師兄請問邊度有"番鹹"賣? TKS.

昨天在 28 打釘,第一次見到套番鹹,基本身上的刻印全部都剷走晒,空全空白。

但道聽途說也有不完全 marking 的番鹹,而 copy 的 CAA 刻印會有一個四方框,而且拉膛桿附近的專利碼刻印就沒有了,但我未見過實物。。。

即係套caa有
1. RS版
2. Airsoft 授權版
3. 老番

共3個版?

引用:
原帖由 olw0978 於 1-1-2018 01:20 發表
昨天在 28 打釘,第一次見到套番鹹,基本身上的刻印全部都剷走晒,空全空白。

但道聽途說也有不完全 marking 的番鹹,而 copy 的 CAA 刻印會有一個四方框,而且拉膛桿附近的專利碼刻印就沒有了,但我未見 ...
真嘢支電筒似olight oem 俾佢 食水深到

發新話題