發新話題

[VFC] vfc MP5 gbb 重新推出

回覆 14# 的帖子

Good始終有改返斷彈先正, 最好搞方仗個類用到軟hammer彈弓新夾
咁就又爽又真有鋼身屈機

回覆 5# 的帖子

我想要Patrol版

引用:
原帖由 loveless 於 14-1-2017 23:07 發表

買得過, 值得買...
買咗2支的傻佬說.
班加西版又平又靚仔 好吸引

如果vfc出新版mp5 我兩枝we可能dump得

期待。會多收一把V記MP5。

第一代有事! 隔一排又出翻掩!

等左好耐,一出就抬支返去先

的確係好消息,希望這是終極完美版.Thx for sharing

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-1-2017 23:50 發表

班加西版又平又靚仔 好吸引

如果vfc出新版mp5 我兩枝we可能dump得
等睇V記W記拋售潮,支支補到流鼻血但已拆走晒靚靚外觀件同珍品野

老老實實G28 冇鏡用好難買
塑膠戰隊

...正...儲定錢...執定位等買

彈匣咬彈咀&hop座有無改番做單排先

引用:
原帖由 loveless 於 15-1-2017 13:53 發表

等睇V記W記拋售潮,支支補到流鼻血但已拆走晒靚靚外觀件同珍品野
睇定d先
v記要改既野唔少 佢改唔足都係唔夠完勝w記
單排上彈 無彈停 仲有其他細野

w記係差隻靚仔匣 如果一般玩 唔追真乜真物都可以了
w記拋售潮都好 我差枝k仔pdw

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-1-2017 17:52 發表

睇定d先
v記要改既野唔少 佢改唔足都係唔夠完勝w記
單排上彈 無彈停 仲有其他細野

w記係差隻靚仔匣 如果一般玩 唔追真乜真物都可以了
w記拋售潮都好 我差枝k仔pdw
我們支MP5其實千尾有鋼身有斷彈都幾抵玩,但衰肉夾買唔落手
v記二千尾如v2一次性改好哂唔頭痕貴玩都值既個殼無敵,但之前D版本好似M4就冇人要 睇佢造化有冇心針對氣化改夾了

引用:
原帖由 gainax 於 15-1-2017 18:40 發表

我們支MP5其實千尾有鋼身有斷彈都幾抵玩,但衰肉夾買唔落手
v記二千尾如v2一次性改好哂唔頭痕貴玩都值既個殼無敵,但之前D版本好似M4就冇人要 睇佢造化有冇心針對氣化改夾了
我們應該仲有款匣未出
依家果隻係仿真角度 但有坑
見佢post過張圖 係仿真角度既鐵皮 應該留住靚仔匣未出
希望兩邊互相有d沖擊 得益係玩家

之前果d當模型槍啦
我諗應該都會大改 如果唔係佢唔會等d貨出晒先 再黎v2
m4果d年年出新 都係小修小改

MP5都算V記其中一個最具代表性的系列,AR我都唔揀V記。
記得台仔新聞報導V記槍獲真實部隊Order時都係拍MP5,如果搞好咗對佢商譽有正面作用。

發新話題