發新話題

全鋼沙漠之鷹

想買XIX L6但好似已經賣哂

引用:
原帖由 laiwangkai 於 19-1-2017 05:01 發表
名X店果支都冇左?

引用:
原帖由 laiwangkai 於 19-1-2017 05:01 發表
原來玩具槍界,都有好多不惜金錢,來買心頭好的收藏家

唔怕,到時WE 出DE, 你估唔會有廠出鋼套件.. 洗乜急

TT33都有RA TECH出鋼SLIDE, DE咁出名, 點會無人出

回覆 34# 的帖子

等出"我們"的孖潤腸DE
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 34# 的帖子

專幫WE槍做鋼Slide果位鬼島兄已經放棄唔做,淨返RA同mafioso這兩間中價公司,
但呢兩間公司做嘅kit仲未夠水準,PAC就唔駛講,價錢唔會平過FPR

引用:
原帖由 2slow 於 19-1-2017 14:55 發表
呢個笑左!

引用:
原帖由 2slow 於 19-1-2017 14:55 發表
引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-1-2017 15:59 發表

呢個笑左!
到時落場見到雙槍孖潤DE...完全係霸氣外露

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-1-2017 13:38 發表

原來玩具槍界,都有好多不惜金錢,來買心頭好的收藏家
其實香港唔少有錢人...玩玩具槍已經唔算係D咩大消費玩意...當然每個人接受能力都唔同

你睇吹水廣場剛有D師兄講緊玩單車...除左單車...相機...車...就算釣魚打魚都可以玩到好高消費

引用:
原帖由 Kwind 於 19-1-2017 16:44 發表

其實香港唔少有錢人...玩玩具槍已經唔算係D咩大消費玩意...當然每個人接受能力都唔同

你睇吹水廣場剛有D師兄講緊玩單車...除左單車...相機...車...就算釣魚打魚都可以玩到好高消費
無錯!睇你捨得使係邊度。

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-1-2017 08:07 發表

名X店果支都冇左?
21.1.2017.下午4時仲見有

回覆 41# 的帖子

我昨晚都有去名x
可能係職員拎左去落潤滑油
有陣時display會唔見左

引用:
原帖由 Kwind 於 19-1-2017 16:44 發表

呢類頂點價位產品對像都唔係比平民,如玩開錶玩開車閒地十萬8萬,兩萬幾對於班人黎講買喜好已經算平了,平民都係玩平野留返個錢供樓算

兩萬的錶同兩萬的槍,兩萬既錶好D!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-1-2017 11:40 發表
兩萬的錶同兩萬的槍,兩萬既錶好D!
我都有同感,兩萬的錶同兩萬的槍,往當押鋪典押就知

發新話題