發新話題

[GHK] 請教換鋼管(GHK AUG GBB)

請教換鋼管(GHK AUG GBB)

Hello Ching們,小弟最近入左條鋼管卑支Gbb Aug 用 不過唔知點拆原裝鋁合金槍管出黎,請問有無Ching 識得點拆教教小弟

I have change mine. it was not a easy one. I am a bit busy right now, PM me later if U still not have it done. I will try my best to explain to U.

謝謝Ching 小弟已經成功拆到出黎並換了鋼鎗管 和鋼槍機引導管,質感真係正左好多好多 不過有個問題,小弟試打左數槍量出1.48-1.68j 現在好驚會過火,請問有咩方法減火?內管同飛機都係原裝 只係換左回堂彈弓

回覆 3# 的帖子

師兄可否教路⋯⋯⋯條方型Pin完全拆唔郁

回覆 4# 的帖子

方形pin卑個銀色鋁圓件頂住,要轉動鋁件,有虛位先鬆到粒方形pin
一定要留意!轉動銀色鋁圓件時要用陰力,當年我就係甘扭斷左粒鋁件

借問聲, 最近係咪出左 OD色 ?

已經有了
https://m.redwolfairsoft.com/ite ... HK+AUG+A2+GBBR+-+OD
但GHK AUG也並非沒有問題:
http://www.arms-cool.net/forum/viewthread.php?tid=181680
引用:
原帖由 lekch 於 11-3-2020 17:43 發表
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 lekch 於 11-3-2020 17:43 發表
我反而想要佢出沙色

引用:
如果無'馬記 '果支,呢支一定係必收之選擇.

請問有無朋友知香港仲有邊度可以買到OD色?

UFO 來福槍

引用:
原帖由 168pan 於 9-11-2021 21:18 發表
請問有無朋友知香港仲有邊度可以買到OD色?
幫你推推post,等其他師兄睇到幫下你。
這支後座力係小弟甘多支之中最強,愛不釋手。但注鋁件差d,有砂孔同流水紋。
小弟果支係黑色…直至現在我還在等GHK出砂色。

發新話題