發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

希望有日有super dx版跟枝鏡

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-9-2017 12:12 發表
希望有日有super dx版跟枝鏡
分分鐘收多你1K
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 8-9-2017 12:13 發表

分分鐘收多你1K
1k抵啦
Vector枝仿s&b pm ii 3-12 ffp差不多3k

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-9-2017 12:18 發表

1k抵啦
Vector枝仿s&b pm ii 3-12 ffp差不多3k
要3K咁貴咩
我支Siegfried 6-25x50 連埋連費先2k5

曾經有傳過話有限量版跟埋支鏡之類

但暫時証實係冇...但唔知將來會唔會有(話晒V記都已經有支COPY鏡試槍了)

呢支槍,希望VFx有新突破.Thx for sharing

暫時最麻煩係要搵支啱用的鏡, 款色, 顏色,要配合, 仲要係頂到GBB

引用:
原帖由 sam524 於 8-9-2017 12:54 發表

要3K咁貴咩
我支Siegfried 6-25x50 連埋連費先2k5
應該我記錯
Btw你係邊買?
唔同地方買marking唔同 有隻係近冇marking 可以自己刻扮s&b

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-9-2017 12:57 發表

應該我記錯
Btw你係邊買?
唔同地方買marking唔同 有隻係近冇marking 可以自己刻扮s&b
我ebay買
Vector optic字
考慮緊噴唔噴色 如果噴就可以遮哂佢d字

引用:
原帖由 sam524 於 9-9-2017 13:12 發表

我ebay買
Vector optic字
考慮緊噴唔噴色 如果噴就可以遮哂佢d字
係大陸有d網 只有電蓋s&b個圓圈加一點marking
噴色你打算就咁噴 定拆個鏡殻出黎噴?

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-9-2017 13:14 發表

係大陸有d網 只有電蓋s&b個圓圈加一點marking
噴色你打算就咁噴 定拆個鏡殻出黎噴?
應該就咁噴
話哂都2k5 唔敢拆

2千幾蚊枝鏡 我都唔捨得買
手頭上最貴既鏡係novel arms tac1

我七月去台灣時,係五角大廈見到一支高仿sb鏡
齊晒marking, 連hk刻字都有
如果唔係支鏡透光度好差,真係比個樣呃到

引用:
原帖由 520df10 於 9-9-2017 14:19 發表
我七月去台灣時,係五角大廈見到一支高仿sb鏡
齊晒marking, 連hk刻字都有
如果唔係支鏡透光度好差,真係比個樣呃到
G28果枝?
For sale定擺only?

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-9-2017 20:23 發表

G28果枝?
For sale定擺only?
兩支電
一支gbb
同一款鏡

發新話題