發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

G28到貨
而家去拿

引用:
原帖由 520df10 於 12-9-2017 16:48 發表
G28到貨
而家去拿
咁突然
幾錢呢???
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 520df10 於 12-9-2017 16:48 發表
G28到貨
而家去拿
等你開彩

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-9-2017 18:03 發表

等你開彩
食埋牛角就返屋企玩玩具

回覆 34# 的帖子

兩枝?!

我都拎左了
個盒真係呢

等睇師兄們報告  ...睇下有冇咩新改進先

開箱文我就無本事出啦
即管隨口講幾句 貼幾張圖
相只係用手機影 有機會再用相機影 再寫多幾句
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
打開個盒
看圖造句: 雷聲大雨點小

下身貼紙下有真marking

上埋支鏡影兩張相

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
感想:
盒好很大 屋企無位擺
槍無想像中咁大支 咁重
(但裝完鏡就好很重 )
Marking應該係齊的 未仔細研究
係拋殼口蓋有幾行拉臣白字 不排除好似VFC D手槍咁可以捽甩
左邊槍身244-000XXX應該係流水號
Trigger Guard入面有VFC style流水號"KH17B000XX"
拎槍時聽店員講 G28竟然輕過417
不過我無 亦無玩過417 所以唔知

從歐洲出到宜家 等左近2年
從訂槍到今日發貨 又等左差不多4個月
G28我覺得係抵玩 跟哂D外觀件
鏡mount 後西做得好用心
但隻膠fore grip就唔係好得 D水口好核突
總括黎講係好正

報告住咁多先
內部o既野唔好問我 我唔識 等其他師兄答

1 個讚好! TOP

回覆 38# 的帖子

枝鏡都幾襯 34mm管徑掂好多

奇怪在d grip ,片,其他配件變返哂做fde而唔係ral8000

今次最大嘅驚喜係...個盒最底層海棉...

我都想買, 但支鏡點搵..
先唔講款, 搵支RAL 8000色的鏡都好似唔覺有,

一係自己ebay買支RAL 8000油噴

G28無鏡真係無咩意思
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

靜到呢....

引用:
原帖由 520df10 於 15-9-2017 15:51 發表
靜到呢....

呢支同m27一樣,冇鏡硬係差緊d野好似少左衝動

發新話題