發新話題

[VFC] VFC G28 GBB即將在亞洲上市

引用:
原帖由 rYaN 於 21-9-2017 21:43 發表

星期六我去買....
買乜?? 416A5 定條新BOLT??

Btw g28 gbb比想像中平
係咪因爲aeg開得太貴冇人買

引用:
原帖由 Kwind 於 20-9-2017 08:31 發表

我都等緊416A5

唔知會唔會好似今次G28咁突然就話有得買
416a5金用acog金先好睇,雖然珍品冇g28支鏡咁貴但連rmr萬幾走唔甩,不如v記做埋支高仿金acog一set出dx416a5咁無得頂

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-9-2017 00:19 發表
Btw g28 gbb比想像中平
係咪因爲aeg開得太貴冇人買
槍唔開咁貴搏你入埋佢支高仿鏡加3k?

引用:
原帖由 gainax 於 22-9-2017 01:00 發表

416a5金用acog金先好睇,雖然珍品冇g28支鏡咁貴但連rmr萬幾走唔甩,不如v記做埋支高仿金acog一set出dx416a5咁無得頂
橫掂都係 搞個acog系列la
ta11sdo

回覆 80# 的帖子

支光纖v記搞唔掂 搞得掂都唔平幾千買copy acog冇人買
出高仿外型金acog冇光纖個款連rmr成set唔貴既話以v記能力應該呃得下人襯哂a5

引用:
原帖由 gainax 於 22-9-2017 01:35 發表
支光纖v記搞唔掂 搞得掂都唔平幾千買copy acog冇人買
出高仿外型金acog冇光纖個款連rmr成set唔貴既話以v記能力應該呃得下人襯哂a5
我估佢係外判oem
本身自己咩做開鏡 自己廠做玩死自己
光纖其實唔難 氚管都唔難
最緊要係有心

引用:
原帖由 Kwind 於 22-9-2017 12:07 AM 發表

買乜?? 416A5 定條新BOLT??
緊係bolt啦

留名等睇災情
反正又一定會有
VFC既野
睇得唔打得
打完變忽得

引用:
原帖由 Thanato.S 於 22-9-2017 03:11 發表
留名等睇災情
反正又一定會有
VFC既野
睇得唔打得
打完變忽得
Gbb除左馬記出品穩定高效之外仲有乜牌字係無鍋氣?問題係等馬記出第二款個日都就黎抱孫
買得港台野歴史up就預左要diy能力唔是第一日知,V記至少質感同像真方面原裝拎第一先贏一半所以仲keep到唔少人氣,以另一半性能方面現今佢可玩性可以接受比起以前完全打唔響算交到貨唔好要求又靚又正,做到既話其他牌子仲洗撈

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-9-2017 01:20 發表

橫掂都係 搞個acog系列la
ta11sdo
引用:
原帖由 gainax 於 22-9-2017 01:35 發表
V記肯補完晒M27 G28 D鏡...應該吸到唔少買家

引用:
原帖由 rYaN 於 22-9-2017 02:27 發表

緊係bolt啦
買完出唔出報告??

諗緊買唔買好...

引用:
原帖由 Kwind 於 23-9-2017 05:15 AM 發表

買完出唔出報告??
買左啦,中伏啦.........
都唔係A5 BOLT黎,佢改左修螺絲個位,之前係分開2粒
一粒係飛機軌道,一粒係長方形插螺絲果塊野,
都有版本係長方形插螺絲果塊野唔可以左右郁,另一個就可以四周圈都得,
佢今次就改到2合為一.......係方便左囉....
粒野M4 BOLT同416都用到,遲D補相

引用:
原帖由 rYaN 於 23-9-2017 23:46 發表

買左啦,中伏啦.........
都唔係A5 BOLT黎,佢改左修螺絲個位,之前係分開2粒
一粒係飛機軌道,一粒係長方形插螺絲果塊野,
都有版本係長方形插螺絲果塊野唔可以左右郁,另一個就可以四周圈都得,
佢今次就改到2合為一 ...
OH NO....

等你補相

發新話題