發新話題

[Marui] Marui Glock 17 換邊隻slide

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-11-2017 17:27 發表

吉打要睇睇係咪成塊鋁mill出黎
有時吉打係鑄件再nc執下 鑄件一般唔係陽極
我都諗緊買佢條7075 slide裝真sight或十字軍sight

根魔以我所知係成塊mill
吉打 7075, PGX 同 根魔我都用過
最後留低既係吉打

條滑架配根魔barrel 跌管做得好順,而且裝落好fit
反而根魔配番根魔原裝barrel, 滑架底同管磨得好勁

引用:
原帖由 loveless 於 20-11-2017 22:32 發表

非非非非常另類選擇,
佢真係7075 T6 billet, 好硬淨,
以佢賣價係very實惠
https://youtu.be/XGk6pvJoTKg
我諗佢唔會鍛同熱處理掛

D牌真係一分錢一分貨,韓仔都幾認真
貴都係加分項   如果G牌有佢既質數就好啦

可唔可以搭單一問,4 舊水上下邊隻直上得黎最靚仔? 望過好似有 PGC Prime Prowin 同吉打,謝謝∼

P豬屎槍街大約460, 派同吉打好似無咁平

我見明搶都係 4 字頭,唯獨吉打唔 sure 跟唔跟內管

回覆 33# 的帖子

但我上網揾見到到都無原裝款,西又唔齊
知唔知邊到有
暫時淨係見日本網有得買,又要等運過黎

回覆 37# 的帖子

BOOM會唔會重有呢?

回覆 38# 的帖子

BOOM有好多西,但原裝17款slide唔見
佢已經係最齊的了
有無實店可以去問

引用:
原帖由 BLSK 於 21-11-2017 15:53 發表
BOOM有好多西,但原裝17款slide唔見
佢已經係最齊的了
有無實店可以去問
原裝17sight買根魔啦 裝左氚管啦

回覆 40# 的帖子

我鐘意佢trijicon款西,但氚又成五舊
學生哥肉赤
RW@ agency 套kit跟無氚個款夠嫁啦,當然套kit都想要但又斷曬

BTW黎緊出agency 26 34 kit

引用:
原帖由 BLSK 於 21-11-2017 18:53 發表
我鐘意佢trijicon款西,但氚又成五舊
學生哥肉赤
RW@ agency 套kit跟無氚個款夠嫁啦,當然套kit都想要但又斷曬

BTW黎緊出agency 26 34 kit
D牌sight冇氚都5舊

我貪佢第二啲款呀嘛

引用:
原帖由 BLSK 於 21-11-2017 20:03 發表
我貪佢第二啲款呀嘛
Warren style岩唔岩
我有套a1a鋁既冇裝過唔要

回覆 44# 的帖子

西?
而家睇中左novak上原裝17 slide

發新話題