34 123
發新話題

[KJ] [新槍][突發] Kj KP13

[新槍][突發] Kj KP13

Source: kj offical

無刻字

又幾靚喎

Ok喎
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

過左咁多年Trigger都係冇第三隻腳… 個樣都ok,有冇人知飛機底平定曲?
It's time to face the truth.

引用:
原帖由 KenChing 於 23-2-2017 15:55 發表
過左咁多年Trigger都係冇第三隻腳… 個樣都ok,有冇人知飛機底平定曲?
我覺得入面全部是glock parts
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

Sorry師兄,枝槍有冇真鐵,叫咩?謝謝。

引用:
原帖由 Ben_9413 於 23-2-2017 13:53 發表
Source: kj offical

無刻字
買隻grip都抵啦!
一定好渣過原裝GLOCK GRIP

引用:
原帖由 KenChing 於 23-2-2017 15:55 發表
飛機貼住出氣膠個位? 如果跟番KJ G系的話係平的 (馬記圓,WE平)

下身好有CZ感覺

?resize=930x870%3E

KP-17 gas版有d失望,blow back冇shadow咁勁,睇13内件或許同一套

引用:
原帖由 mos1208_hk 於 2017-2-23 17:07 發表
Sorry師兄,枝槍有冇真鐵,叫咩?謝謝。
似係原創槍款

引用:
原帖由 ranger101 於 2017-2-23 18:20 發表
KP-17 gas版有d失望,blow back冇shadow咁勁,睇13内件或許同一套
玩佢㯲玩o者, 要力隊隻有co2匣落去試o下

幾時買街?即買試下

引用:
原帖由 ayaka 於 23-2-2017 17:41 發表
飛機貼住出氣膠個位? 如果跟番KJ G系的話係平的 (馬記圓,WE平)
Thank you師兄,近排發現買開馬記匣反而唔方便轉款Orz
It's time to face the truth.

glockglockglockglockglockglockglockglockglockglockglockglock
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

34 123
發新話題