發新話題

CTRU 2017 新槍+圖集

引用:
原帖由 閒雜人等 於 2017-4-25 18:09 發表
睇到連每人有幾多彈藥都報出黎,我突然笑左出黎 XD
可能記者老吹⋯⋯又或者官方份稿是旦嗡⋯⋯?
純粹覺得連有幾多彈藥數都真係講出黎,比人數住打咪hihi…
個人意見~
O希, 單兵loading o者, 話每人帶十匣玩具槍你都o吾信o拉

無透露補給戰術都ok o既, 即管抛D數字出o黎, 攻心為上

btw d 彈數咁零丁既 mp5 30rd一隻 但只帶56飛

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-4-25 19:00 發表
btw d 彈數咁零丁既 mp5 30rd一隻 但只帶56飛
國家機密

G17 兩閘full, 每17飛 便34飛

又o吾計埋加ㄧ?

古怪到極

似妓者斷_估多

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2017 19:00 發表
我聽班經驗老到一般都係話load足30較易jam,所以係28

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 閒雜人等 於 25-4-2017 18:09 發表
個人意見~
一切都被你看透 個人意見
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

隻揪就話數蛋姐。。。 响一槍刀嚇到瀨屎啦 。。。 數條毛咩。。。 呢一類部隊點會一條友同你打 。。 泥親刀比例最小3比1啦 。。。 點數呀大佬。。救命呀

引用:
個人意見~
真係爆鑊 睇上次燒地鐵 都十個起標 加埋pc eu
埋牙數到先講啦 中個9響都亂龍啦

引用:
個人意見~
如果多於一人向你開槍如何數子彈?

香港所有人都知每個警察有12發,咪又係太平過日子

扔隻暴民聽到槍聲後,除左串嘴外,事實上係無再行埋泥

至於"樹大招風"的人,作案時更加無去數在場警察人頭,枉論每個警察有多少子彈

所以講出來又點?況且每個領導人除了G4保護,仲有一堆警察在場,同埋自己的衛隊.
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 loveless 於 25-4-2017 19:36 發表

我聽班經驗老到一般都係話load足30較易jam,所以係28
呢個都聽過m16都係會入28飛
打gbb有時入滿都會退兩飛

引用:
原帖由 閒雜人等 於 25-4-2017 06:09 PM 發表
個人意見~
乒鈴乓啷駁緊科你係咪真係數到??
同你打完中夾你都數唔到我有幾都飛啦

引用:
原帖由 sealsman 於 25-4-2017 21:45 發表

真係爆鑊 睇上次燒地鐵 都十個起標 加埋pc eu
埋牙數到先講啦 中個9響都亂龍啦
希望今次佢地帶防毒面罩啦, 上次燒地鐵應該成班咳到五癆七傷

話時話個盾咁窄又無窗口仔, 用係上黎會唔會防護力不足 ?

回覆 73# 的帖子

android 機食字, del.

引用:
原帖由 pbay 於 26-4-2017 10:34 發表
話時話個盾咁窄又無窗口仔, 用係上黎會唔會防護力不足 ?
你諗下隻盾拎到遮唔到眼 拎glock上唐樓 入房
同fullsize比 你就明

發新話題