發新話題

開箱 - Blackhawk Omnivore Holster

呢個套又係一個福音
唔洗支支槍都買一個套

引用:
原帖由 ayaka 於 14-3-2017 20:39 發表

都係, 佢有TENSION SCREW, 只要個形唔太大分別就應該無問題
有X300同X300U 國狗燈裝上Omnivore X300版,順利裝到

正喎!
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

正呀, 槍燈都唔洗另外買

實際上無咩re-sale value, Blade-tech lee 個牌子唔係個時Magpul Travis & Costa 用,跟本無咩人識。
引用:
原帖由 BLSK 於 14-3-2017 19:53 發表

so much pain in one picture

真品放番出黎都應該有價有市 慳番啲位都好既

正呀呢個holster,但聽閒係香港入手都係抄價,而且我又想要用safariland隻新大脾版(Single Strap Leg Shroud with Drop Flex Adapter),但兩者又吾通用

Blade Tech上世紀90年代中期經係刀界潮物了,
創辦人Tim Wegner係刀界出身的,
佢係第一家採用Kydex做套的公司,跟住再發明了tek-lok系統,
到90年代後期, Blade tech已生産埋槍套,
BT 的 Kydex IWB成為槍界潮物時,Magpul都尚未誕生。
我手上仲有把最早期既Strider GB摺刀,就係跟Blade tech刀套,同第一代的Tek-lok扣...

長知識了!我淨係知Blade tech好貴
早一兩年想揾個Dom 得個幾個選擇又貴,加上手槍又唔止收一支家嘛
買左579真係無後顧之憂

炒價? 俾少少時間,TMC is coming

幾個問題....

1. 有無沙色??
2. 佢係鎖槍燈的...咁即係無燈佢就會好似求纖咁"浪"鎖唔到??
3. 佢有無大脾板用?? 或者上唔上到鹿牌果隻大脾板(雖然都知唔同牌子應該唔得, 螺絲位都未必岩)??
4. 邊度仲搵到支SP2022

好正的開箱呀!!!

引用:
原帖由 BLSK 於 15-3-2017 08:11 發表
長知識了!我淨係知Blade tech好貴
早一兩年想揾個Dom 得個幾個選擇又貴,加上手槍又唔止收一支家嘛
買左579真係無後顧之憂

炒價? 俾少少時間,TMC is coming
講時講, TMC果個COPY 579如何

終於有萬用又靚仔holster
配holster 真係惡夢

引用:
原帖由 ohnavi 於 15-3-2017 10:08 發表
終於有萬用又靚仔holster
配holster 真係惡夢
尤其係左手套

引用:
原帖由 stevechau 於 15-3-2017 09:12 發表
幾個問題....

1. 有無沙色??
2. 佢係鎖槍燈的...咁即係無燈佢就會好似求纖咁"浪"鎖唔到??
3. 佢有無大脾板用?? 或者上唔上到鹿牌果隻大脾板(雖然都知唔同牌子應該唔得, 螺絲位都未必岩)??
4. 邊度仲搵到支 ...
沙色未有
佢一定要用燈,唔用鎖唔到,背板有寫唔好唔用燈
大脾板唔清楚,佢都係通用番blackhawk cqc的3孔設計
Safariland 唔通用的,我的579 用cqc molle 板要鑽過d 孔
2022 絕版了,但見rainbow 8 重有last 一支

其實copy TLR-1 有無邊隻好用 ?

引用:
原帖由 ayaka 於 15-3-2017 11:18 發表

沙色未有
佢一定要用燈,唔用鎖唔到,背板有寫唔好唔用燈
大脾板唔清楚,佢都係通用番blackhawk cqc的3孔設計
Safariland 唔通用的,我的579 用cqc molle 板要鑽過d 孔
2022 絕版了,但見rainbow 8 重有last 一 ...
咁呢隻即係百搭版既新款電筒BLACKHAWK啦~
唔知X300V用落去有無問題呢?? 是關小弟淨係得支X300V既COPY~
之但係唔通用SAFARILAND, 咁再買大脾板咪好貴?!
唔知淘寶有無BLACKHAWK既COPY大脾板呢??
彩虹8支2022成1800銀...買唔起了...唯有寄望會有廠再出...

發新話題