發新話題

開箱 - Blackhawk Omnivore Holster

E何B網頁有X300 款OMNIVORE喎, 師兄們快手

引用:
原帖由 ayaka 於 16-3-2017 13:26 發表
E何B網頁有X300 款OMNIVORE喎, 師兄們快手
開價五舊幾

回覆 45 # 的帖子

Taobao,但係我唔建議用落手槍到,因為Copy TLR1只係跟1913 rail條Key,無跟其他,所以會未必扣得實。

回覆 47# 的帖子

我係e興趣 網上度買落黎
比左27% off (明明只係做緊16% off), 計反條數個holster 都係$$40X.
兩日就到左, 以後上網SF 送貨算

回覆 49# 的帖子

當日一更新就買左但到宜家都冇聲氣
睇黎我冇緣此holster

回覆 51# 的帖子

E記網店?

引用:
原帖由 ayaka 於 18-3-2017 00:25 發表
E記網店?
yes

小弟想問一下hk45(marui),we m45a1同x300v用吾用到呢個holster?

引用:
原帖由 Opica 於 18-3-2017 00:29 發表

yes
E記通常下單1-2日內寄到,之後一日就送到,等左好耐嗎?

引用:
原帖由 ayaka 於 18-3-2017 11:32 發表

E記通常下單1-2日內寄到,之後一日就送到,等左好耐嗎?
16號中午十二點

呢個我都好想賣, 但好L貴
果日出鎗街問要$650....

引用:
原帖由 tf141 於 18-3-2017 14:33 發表
呢個我都好想賣, 但好L貴
果日出鎗街問要$650....
我嗰陣Optics星球買完X300版搵代運$560落樓

引用:
原帖由 BFG001 於 18-3-2017 14:50 發表

我嗰陣Optics星球買完X300版搵代運$560落樓
個價係Optics星球買完連代運費在內,不過問題係等得耐

引用:
原帖由 HkTurTle 於 18-3-2017 09:09 發表
小弟想問一下hk45(marui),we m45a1同x300v用吾用到呢個holster?
X300V唔得,BTW Blackhawk上面有對應槍表做參考,基本上只要用X300/X300A配大部分5吋左右手槍都ok
http://www.blackhawk.com/omnivore

發新話題