36 123
發新話題

[WE] WE PDW不是問題了

WE PDW不是問題了

侄仔想開始打室外game,睇中KAC PDW 可以內外game都打得
但宜家GHK版在市面上已經絕版
所以只有WE版

想問此槍可以用scar l或m4用的較力nozzle?
同埋有冇咩部件要換?(驚有D位置會易斷卅裂,所以想換左先)

其實我覺得GHK G5好似少D問題。。。可惜佢唔鐘意。。。

一開始打OUTDOOR就導人買GBBR??
如果係都要PDW GBB, 原裝應該得返WE有~
基本上ANGRY GUN/RA TECH有出過既鋼件你都可以認為係易壞既部份...
較力飛機就...個人覺得呢樣野本身就唔係幾好用~

p.s.岩先係2手區見到有人放GHK PDW...

引用:
原帖由 stevechau 於 22-3-2017 10:14 發表
一開始打OUTDOOR就導人買GBBR??
如果係都要PDW GBB, 原裝應該得返WE有~
基本上ANGRY GUN/RA TECH有出過既鋼件你都可以認為係易壞既部份...
較力飛機就...個人覺得呢樣野本身就唔係幾好用~

p.s.岩先係2手區 ...
2手GHK PDW 驚揾補品麻煩,而且想整得好D先送俾佢。。。

佢話AEG太虛。。。拎D快頻派彈,殺到人唔光彩。。。

之後借M4 GBB佢玩,佢話真好多想入坑

諗住要支用M4匣而又短小既GBB 練習下玩住先

介紹GHK G5但佢話望落太膠。。。

回覆 3# 的帖子

咁有性格?? 我欣賞佢...
G5膠係賣點, 當日我都係因為佢膠得黎夠輕, 但又夠準無乜鑊氣先買佢~
如果要WE短M4款而揀, 又唔知PDW有幾兼容M4系既補品...
咁不如直上WE CQBR...平既又有支PLR-16~

想要個種摺尾。。。

引用:
原帖由 Opica 於 22-3-2017 10:33 發表
2手GHK PDW 驚揾補品麻煩,而且想整得好D先送俾佢。。。

佢話AEG太虛。。。拎D快頻派彈,殺到人唔光彩。。。

之後借M4 GBB佢玩,佢話真好多想入坑

諗住要支用M4匣而又短小既GBB 練習下玩住先

...
Ghk pdw根本唔需要落補品...內管同皮都行aeg數,套原裝火控你打得爛係你好野...氣化便加不需擔心.....係唯一舊板外管同內管空隙過大,需要做定管....

入支馬記cqbr好過。。到時我驚玩開M4就開始聖誕樹之旅

引用:
原帖由 Opica 於 22-3-2017 11:06 發表
想要個種摺尾。。。
印象中有版友斷過pdW個尾, 而家絕版冇件都係豬5好過

回覆 3# 的帖子

引用:
2手GHK PDW 驚揾補品麻煩
基本上好難打得爛. 況且G5零件可用落PDW
小弟有兩把ver2 and ver3
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 22-3-2017 16:36 發表

基本上好難打得爛. 況且G5零件可用落PDW
小弟有兩把ver2 and ver3
師兄散支ver3黎行不?

引用:
原帖由 小鬼182 於 22-3-2017 15:25 發表

Ghk pdw根本唔需要落補品...內管同皮都行aeg數,套原裝火控你打得爛係你好野...氣化便加不需擔心.....係唯一舊板外管同內管空隙過大,需要做定管....
不要睇小新手拆槍。。。而且意外呢家野真係估唔到

更不要說2手品。。。

其實we原裝換左膠 執下上彈枝野都夠打
其他野都係爛一換一 we隻又平又易搵

有保養 打果時唔成日吊雞 都打得一段時間的

留意小心槍身接柄位置,小心接,如果唔系爛左好難配
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 22-3-2017 18:43 發表
留意小心槍身接柄位置,小心接,如果唔系爛左好難配
we or ghk?

老實講...GHK既槍原裝又真係比較難打得壞/爛既...
學樓上CHING話齋, 打得爛反而係你好野~
買WE也好, GHK都好...唔好搞咁多住喇...打壞左先一次過UPGRADE都未遲~
如果買WE要一開波就買晒補品裝埋...咁倒不如一開始就買馬記CQBR~

36 123
發新話題