18 12
發新話題

[WE] 身痕墈左支EBR

身痕墈左支EBR

10 個讚好! TOP

Lvl3?
要唔要1皮啊?
色水方面 papago搞果隻好似正d 但再貴d

呢支槍真係好毒

好重&好重皮
個EXTRACTOR好靚

引用:
原帖由 JBL 於 24-3-2017 17:18 發表

唔係Lvl3,係自己訂件過黎再用支膠托版m14墈既...
We m14要打得下差唔多咩都要ra咁濟
都應該好貴

我都有支,不過就PAPAGO既

附件

25-3-2017 00:20

引用:
原帖由 laiwangkai 於 25-3-2017 00:20 發表
應該cr_ review果枝就係你果枝 好靚仔

有d後悔入咗黎 ,本身以為戒甩咗ebr...毒性依然猛烈

引用:
原帖由 laiwangkai 於 25-3-2017 00:20 發表
我用返黑色就算

有full marking的槍,的確係正好多 Thx for sharing

引用:
呢支直情係我..Dream gun.. Thx for sharing

頓器
M14 以前覺得EBR最正, 而家反而中以M1a SOCOM個類款
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

[quote]原帖由 laiwangkai 於 25-3-2017 00:20 發表 沒有醜陋的女人,只有懶女人”,這句話不一定正確。一個天生的美女,當然很容易調整,這本身長得不好,他的臉上有一個女人,即使這個行業也很難把臉上的斑點藏起來,很難看出來。面對的是一個女人的激光脫毛門,最容易看見的。一個好的臉,白不確定是否你的家庭是幸福的,不管是事業成功的基石。
祛斑的方法有很多,你可以激光去斑飲食調節,可以祛斑產品,你可以祛斑雷射。皮秒雷射祛斑是最新的雷射祛斑方法,以前是紅寶石,紫翠玉雷射祛斑。皮秒雷射是最先進的祛斑設備在世界上。它使用快速而

18 12
發新話題