17 12
發新話題

[想當年mode] 我不入地獄, 誰入地獄II

[想當年mode] 我不入地獄, 誰入地獄II

前文:
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;extra=&page=1

話說cgf首頁頂有既舊post回顧,見個title幾有趣,咁岩click左入去睇。
原來係關於自己渣車既post,想當年岩岩考到車牌,怪叔叔仲冒死陪我出車一轉,可算是共患難既生死之交XD
7年後我泊車仍然無咩進步,仍然踩過界轉彎轉錯線,水潑同車頭燈成日扭完都唔知都開左未...
22頁既post竟然睇哂,入面有好多朋友好關心我手車,又有boni渣車,又有當當炒車,又有單單講車,又有L想踩單車bbq,
呀,仲有人催稿添^^
而家睇番仲覺得好好笑XD

哎,無咩野,掛住舊朋友。

人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

如非必要, 請勿外出
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

依家好多人駕車好有問題,最常見玩電話望電話。

引用:
原帖由 reniless 於 3-4-2017 11:53 發表
剛剛Whatsapp group入面收到條片, 部車直指埋牆, 話個師機睇住GPS行
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 reniless 於 3-4-2017 11:53 發表
我無架我無架我無架~~
唔敢聽唔敢望...
有時打個黑椒都唔敢,因為會合埋眼...
人怕出名 芝怕肥/_\

哇,呢隻乳豬真係回味無窮

引用:
原帖由 2slow 於 3-4-2017 11:50 發表
如非必要, 請勿外出
x2
當年樓主考左幾多次
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 3-4-2017 21:38 發表

x2
當年樓主考左幾多次
2次
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 5-4-2017 09:12 發表

2次
厲害,我考咗4次

又話說,去將軍澳隧道有個位轉左入去,次次我都會踩過左去隔離線,明明已經好留心但一轉又踩,我唔知問題響邊...

(其實我一直唔覺踩左,係隔離乘客幫我留意到的)
人怕出名 芝怕肥/_\

第一次入將軍澳時都兜錯路去咗唔知邊樹。

引用:
原帖由 reniless 於 5-4-2017 09:55 發表
第一次入將軍澳時都兜錯路去咗唔知邊樹。
唔洗怕, 將軍澳兜來兜去都係將軍澳...除非兜左入西貢

作天掃墓時以經見兩單車禍! 新牌仔有好多好唔掂!

無啦無啦

大家都好錫你

17 12
發新話題