發新話題

[others] Well 全行程AK?!

請問改用we gas 匣 難唔難?
Co2實在太唔方便

把野係咪只可以用we74un30飛嗰個匣?第二啲weak匣得唔得?

飛機出氣咀有粒金屬係做左限流
扭左佢出黎應該會大力D

機會黎啦...., 一直都好想玩AK,但又唔想玩G香港.......WE又冇我要個樣

從冇玩過 GBB AK.. 幾舊水.. 唔小心買左...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

Dave Ching 唔小心買左? 請分享下用後心得...

未到手,收到如果得閒會寫幾隻字
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

有個客隻匣有問題,支CO2樽仔夾死左係入面,但係又未埋站吉得穿
我懷疑係一係隻匣入面造工問題夾死左支CO2樽仔,一係就支CO2樽仔肥左

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-5-2017 14:20 發表
咁ge價錢,真係超值, Thx for sharing
Super value!

引用:
原帖由 NicholasCheung 於 2-6-2017 21:53 發表
各位Ching大家好, 又係我向各Ching匯報嘅時間啦.
論外觀, Well AK74UN 同WE嘅分別不大, 只係望上去比較冇咁鋼身似鐵身多D. 呢點係我第一眼望落去覺得佢同WE差好遠嘅原因. 但全槍包括hammer set都 ...
性能方面同we比較呢?
spring guide rod有冇做岩角度呢?
thx!

但是 要執既位 多唔多

We gas匣要上此槍只需簡單鋸走一忽ABS膠,用線鋸幾分鐘搞掂
如果想抽插得順啲仲可以輕輕執埋扣位
晏啲會出開箱文嫁啦,請各位稍等

引用:
原帖由 051039 於 11-6-2017 21:14 發表
We gas匣要上此槍只需簡單鋸走一忽ABS膠,用線鋸幾分鐘搞掂
如果想抽插得順啲仲可以輕輕執埋扣位
晏啲會出開箱文嫁啦,請各位稍等
如果執枝槍得唔得呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-6-2017 21:15 發表

如果執枝槍得唔得呢?
唔係唔得,不過會由鋸膠變成鋸鐵皮囉

引用:
原帖由 051039 於 11-6-2017 22:15 發表

唔係唔得,不過會由鋸膠變成鋸鐵皮囉
你玩AK GBB

發新話題