發新話題

[others] Well 全行程AK?!

唔知點解我覺得88樓同89樓 講得有D邪....
可能係我心邪啦~

引用:
原帖由 kongchak 於 25-4-2018 19:19 發表
可能係我心邪啦~
看著那妹妹...很順利地就入了....有咩問題呢?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

想請教下,之前入左co2 版本 ,請問是否買隻 gas 匣 ( well / we ) 就可以直接裝在槍上打?

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2018-4-26 10:09 發表
想請教下,之前入左co2 版本 ,請問是否買隻 gas 匣 ( well / we ) 就可以直接裝在槍上打?
WE匣output valve下面突出個忽野,批咁忽就得

引用:
原帖由 屈濕 於 26-4-2018 10:12 發表

WE匣output valve下面突出個忽野,批咁忽就得
收到,thanks

把野用原裝GAS匣好唔得,會joseph
單發快扣五六槍就已經腳軟冇力推bolt到尾

回覆 86# 的帖子

留心搵下個muzzle底有條pin.

利申用錘仔鎬碎左先知有條pin

引用:
原帖由 arzero 於 2018-4-26 10:22 發表
留心搵下個muzzle底有條pin.

利申用錘仔鎬碎左先知有條pin
唔係pin,係set screw

回覆 96# 的帖子

支槍原裝預你用CO2匣, 所以飛機條O-ring好鬆, 換返岩size, 連發25度一雞清, 但尾5發明顯回膛好慢, 落場夠用了

回覆 98# 的帖子

要先取走條pin拆個front sight先, 再鬆走條screw先拆到muzzle
利申, 已換w&s wood kit, 裝埋PBS-1 silencer(PBS-4象拔蚌咁既樣真係接受唔到)

回覆 98# 的帖子

deleted

引用:
原帖由 kongchak 於 25-4-2018 19:19 發表
可能係我心邪啦~
請教C Hing, 請指出我在88#那一句字,引起C Hing邪念,
待我重新編輯.謝謝!

引用:
原帖由 屈濕 於 25-4-2018 16:25 發表

邊度妹妹?老虎妹妹?
正是.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2018-4-26 11:29 發表

正是.
我教佢點裝ge

把野係有D惡搞

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-4-2018 11:20 發表

請教C Hing, 請指出我在88#那一句字,引起C Hing邪念,
待我重新編輯.謝謝!
唔關事既~係我心邪  
我去面壁
如果你地睇到冇問題其實唔洗改...

發新話題