發新話題

[VFC] VFC HK416 A5 Review

WXC就算你比full pay訂金都未必係最早玩果班
有時貓貨同水貨分分鐘重快

可能等QQF仲快....再唔係自己係台灣訂

黑色AEG漫長等待中

未賣街就比人除褲, 多得佢唔少.

請問係咪已經開訂啦?
我係鴨仔,唔好打我!

Any one know if A5 still can use the Z-Parts Steel outer barrel?

Thanks

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 13-1-2018 09:51 發表
Any one know if A5 still can use the Z-Parts Steel outer barrel?

Thanks
感覺機會好微

A5 HOPUP成組改過...如用返舊版管應該只可用返舊版HOPUP

但A5個新款HOPUP係賣點之一...除非肯放棄

詳情可以睇返第一頁7樓...我CAP左張新外管圖出黎

引用:
原帖由 Kwind 於 13-1-2018 10:06 發表

感覺機會好微

A5 HOPUP成組改過...如用返舊版管應該只可用返舊版HOPUP

是否跟416 V2版一樣由gas block 用hex直接調校Hopup?

引用:
原帖由 RCman 於 13-1-2018 10:58 AM 發表

是否跟416 V2版一樣由gas block 用hex直接調校Hopup?
416a5唔係,係直頭係個gas block上面有粒野比你拎...好似mp7咁

引用:
原帖由 Kwind 於 13-1-2018 10:06 發表

感覺機會好微

Thanks,then I need to wait la since I want the 14.5" Version

點解唔係steel bolt carrier...

引用:
原帖由 toto0321 於 13-1-2018 15:47 發表
點解唔係steel bolt carrier...
Vfc D狗招數
逼你貨金分開買

想請教問一下知唔知內構同 Gen 2 有冇唔同?

引用:
原帖由 no-name 於 9-2-2018 21:15 發表
想請教問一下知唔知內構同 Gen 2 有冇唔同?
小弟已經買左416d gen2
Hop up 組同a5完全一樣

引用:
原帖由 Polar 於 4-3-2018 13:24 發表

小弟已經買左416d gen2
Hop up 組同a5完全一樣
啊~ 早知之前見到特價 24xx 汁返支返黎 la...
But anyway thanks 師兄報告 !

發新話題