發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

HK45CT台灣開賣

請問對比標準版,賣點係。。。?

好野,等了又等終於到了
你的日子如何,你的力量也必如何

手槍類又多一種選擇了。

正...終於有了

VFC 仿KWA 系統。

http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=165977

希望小修改後可直上KWA匣
(帶這支當後備)

幾錢先??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

新玩具。
FBC1

如果佢仿kwa系統,有kwa 80%性能,然後前後西都跟足正品規格,必入
kwa支hk45 唯一美中不足係隻後西要上縲絲

引用:
原帖由 olw0978 於 3-6-2017 20:34 發表
請問對比標準版,賣點係。。。?
賣點係唔同款,唔同字,正如1911類,起碼有幾十款,咁賣點又係⋯⋯⋯⋯⋯?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 JBL 於 3-6-2017 20:26 發表
?oh=a661cdb010904d57b6c457d5c0203caf&oe=59B25231
H&K迷不易做呀
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

HK45CT賣點在於俾USSOCOM正式命名為MK24

引用:
原帖由 CLos3r 於 4-6-2017 00:10 發表
HK45CT賣點在於俾USSOCOM正式命名為MK24
Mk24有人話係p226 navy
都有人話係hk45ct
總知簫佬用就係啦

引用:
原帖由 jacko 於 3-6-2017 23:21 發表

賣點係唔同款,唔同字,正如1911類,起碼有幾十款,咁賣點又係⋯⋯⋯⋯⋯?
賣點係1911

引用:
原帖由 jacko 於 3-6-2017 23:21 發表

賣點係你想買會買,唔想買送都唔要

發新話題