發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 阿堅 於 24-8-2017 11:22 發表

流水號以我所知就無自定,佢地批滑架係128-128xx咁流水
雖然無自定,但可以睇下好唔好彩買到128-012888
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-8-2017 18:11 發表

有做呢組?
我枝槍base係845尾數 有冇做過啊?

咁迷信㗎!
引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-8-2017 18:11 發表

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-8-2017 19:15 發表

有做呢組?
我枝槍base係845尾數 有冇做過啊?
梗係有啦

引用:
原帖由 48191 於 24-8-2017 19:42 發表
咁迷信㗎!
我唔迷信架
嗱,買枝台制鋼滑架777,再襯枝港制鋼滑架888,仲唔一絕?

引用:
原帖由 JBL 於 24-8-2017 20:43 發表
45ct裝氚氣西,我好多支槍都裝左,但呢支最光.......

?oh=7b6475d1fdb0e673c9076e78187cd95a ...
台制?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-8-2017 17:39 發表

梗係有啦
Oh...睇下有冇機會同收到845既師兄交換

引用:
原帖由 JBL 於 25-8-2017 17:50 發表

係呀!鋼西再裝氚氣。
跟slide果套再入氚管?

引用:
原帖由 JBL 於 25-8-2017 17:50 發表

係呀!鋼西再裝氚氣。
BELL兄咁衝動?TW就快會出氚氣SIGHT有埋MARKING喎

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-8-2017 17:50 發表

Oh...睇下有冇機會同收到845既師兄交換
話唔埋自己直接845呢...因台風關係好似重未寄出...

可能廠商有睇呢個POST...直接留比你

引用:
原帖由 Kwind 於 25-8-2017 17:57 發表

BELL兄咁衝動?TW就快會出氚氣SIGHT有埋MARKING喎
可能唔岩數的
鋼slide果套個sight同原廠sight數有d唔同 可能會突左dd出黎
Northea_t 套meprolight style 同 _LS custom套trijicon好似都係拎原廠數

Bell兄咁做都合理既 加上另外買sight要500-600

引用:
原帖由 Kwind 於 25-8-2017 18:00 發表

話唔埋自己直接845呢...因台風關係好似重未寄出...

可能廠商有睇呢個POST...直接留比你
中左845 要買六合彩

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-8-2017 18:04 發表

可能唔岩數的
鋼slide果套個sight同原廠sight數有d唔同 可能會突左dd出黎
Northea_t 套meprolight style 同 _LS custom套trijicon好似都係拎原廠數

Bell兄咁做都合理既 加上另外買sight要500-600
咁奇怪? 係唔係用左VP9條數?我見過裝VP9鋼SIGHT都係突少少出黎

發新話題