發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

咁即係冇必要油番白啲字?
引用:
原帖由 samsonco 於 29-8-2017 12:37 發表
據生產商講 BA 序號係 2010年出廠,果批係雕刻字而唔係 laser, 後期先用 laser 刻字,seal 2011 用嘅係舊批次,玩 seal 要求高就 perfect
究竟世界上還有神嗎?

終於都搞掂埋條{哂撚灑}啦

師兄,你啲白字點搞㗎?
引用:
原帖由 rYaN 於 29-8-2017 14:30 發表
?oh=01d4b9e25a1612b357893894c30b31fc&oe=5A1F8FB5
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 29-8-2017 02:37 PM 發表
師兄,你啲白字點搞㗎?
原裝slide做CERAKOTE再重新做過laser

寶物尋槍底

引用:
?oh=01d4b9e25a1612b357893894c30b31fc&oe=5A1F8FB5
心機之作
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-8-2017 03:10 PM 發表

心機之作
多謝

引用:
原帖由 rYaN 於 29-8-2017 15:15 發表

多謝
欠對高sight....

有無推介呢? 我都搵緊
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-8-2017 03:30 PM 發表

欠對高sight....

有無推介呢? 我都搵緊
等緊台仔果對

引用:
  靚仔到呢

我支45 & 9 應該都要拎去攪攪佢

引用:
原帖由 rYaN 於 29-8-2017 15:42 發表

等緊台仔果對
X2 ...有冇消息幾時賣街&咩價位呢??

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 16:49 發表

X2 ...有冇消息幾時賣街&咩價位呢??
邊對?
Meprolight style or trijicon style?
Trijicon std style 應該9月中 $630寄到香港

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 16:48 發表

靚仔到呢

我支45 & 9 應該都要拎去攪攪佢
十字軍?

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-8-2017 23:24 發表

原來21係你到
搶左師兄心水號?
罪過,罪過
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 Kwind 於 29-8-2017 12:29 發表
尋晚裝完...今朝試打過運作暢順...爽...換完鋼SLIDE後同原裝完全唔同FEEL
原裝感覺係好快震左一下咁...而換完鋼SLIDE真係變返CHOK既感覺...超正

首先講返條SLIDE D色先...隻色真係偏淺色左少少...某D角度OR有燈光 ...
謝謝師兄教路,雖然裝好左,但今晚都係check下先
我果枝飛機螺絲上實都冇問題,係要睇睇hop up座有冇歪
三六轟一轟,敵人企唔穩!

發新話題