發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

有小道話和vp9一樣。
要第一水
落緊訂中

引用:
原帖由 Opica 於 5-6-2017 15:47 發表
有小道話和vp9一樣。
要第一水
落緊訂中
唔明, 第一水有咩特別?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 5-6-2017 16:34 發表

齊刻印,之後既可能唔齊.......
迫人衝第一水
如果係ksc系統用馬記hop up應該唔差的
但唔好有vp9果類低級錯誤就可以了

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-6-2017 03:13 發表

迫人衝第一水
如果係ksc系統用馬記hop up應該唔差的
但唔好有vp9果類低級錯誤就可以了
睇返呢支同VP9...都係上網見有片好耐...但就好耐都未見街

之前好似見過有話版權0個邊唔比全FULL MARKING之類咁既野

我覺得呢支同埋VP9係一早已經整好晒...但因為第一水已印好晒FULL MARKING

所以傾左好耐數先比佢出左批貨...純粹個人猜測係咁...希望唔好係V記既新銷售策略

較hopup個方法幾新穎

引用:
原帖由 JBL 於 9-6-2017 17:29 發表
原來大大隻6mmBB刻咗係右下身當眼位,揾你買咯
0個隻可能唔係第一水FULL MARKING下身

VP9而家出既都有一批咁既6MM下身...但又有一批直頭冇字下身

所以都係繼續等下其他進一步消息...因好似7月先有

引用:
原帖由 JBL 於 9-6-2017 21:05 發表

希望係喇.......
我咁覺得係因為V記FB咁樣答

如果真係冇...我諗唔洗答得咁曖昧

引用:
原帖由 Kwind 於 9-6-2017 21:03 發表

0個隻可能唔係第一水FULL MARKING下身

VP9而家出既都有一批咁既6MM下身...但又有一批直頭冇字下身

所以都係繼續等下其他進一步消息...因好似7月先有
唔夠膽訂 因為唔知訂左d咩翻黎
有隻下身有鷹 但另一邊唔知有冇6mm
另外slide 行白字都幾礙眼 好似cybergun fnx咁係slide入面未幾好

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-6-2017 00:31 發表

唔夠膽訂 因為唔知訂左d咩翻黎
有隻下身有鷹 但另一邊唔知有冇6mm
另外slide 行白字都幾礙眼 好似cybergun fnx咁係slide入面未幾好
我諗就算唔訂...街鋪點都入到[第一水]貨既...係多定少咁解

如果[第一水]真係FULL MARKING...到時再衝去搶應該都仲有掛

發新話題