16 12
發新話題

9mm Luger玩幾種槍

上次玩咗幾種槍,MP9/M9/G17/P226同用9mm Luger彈,但外型吸引都係M9 .
玩佢係過引,但最想就係拆散晒佢又裝翻佢先只好玩(除咗G17可以任拆外)

享受期待  珍惜擁有.

Revolver hand grip

1 個讚好! TOP

樓主不是玩 4 種槍嗎? 好像沒有 P226 的圖?

回覆 3# 的帖子

Lee支無影到相!
享受期待  珍惜擁有.

請教樓主.MP9和G17,射擊方面,例如..recoil,和gripping.那款比較好些呢 Thx for sharing

回覆 5# 的帖子

論M&P9及G17槍雖然這兩支都係膠下身,但手裡感覺M&P9整體會好些小!
膠下身吸震力較強,有助減少recoil. 如守首次落場玩"特別女士",選擇這兩種槍係容易控制的!
有次去玩左輪.357支感覺,recoil大啲,扣到40幾飛就手指痛,要改為拉一打一,捱咗百飛投降就收工

享受期待  珍惜擁有.

回6#
  謝謝樓主給予答覆和有關知識, 我相信左輪.357的recoil大啲,滿足感會好high

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-6-2017 13:57 發表
回6#
  謝謝樓主給予答覆和有關知識, 我相信左輪.357的recoil大啲,滿足感會好high
.357打起上黎仲有一股汽流迎面沖過來添。地也有點震!
http://www.bggd.com/bbs/home.php?mod=space&uid=8895

我中情打狗仔槍! 都係P226! 合我對手用!

左輪都係Model 10! .38Sp+P

引用:
原帖由 rho837 於 1-8-2017 12:53 發表
我中情打狗仔槍! 都係P226! 合我對手用!

左輪都係Model 10! .38Sp+P
左輪鍾情m10 同detective special , 感到舒服同較易掌控及瞄準 , 半自動冇特別喜好
,但個人對ppk感失望 ,發射時手感較差 , 事後虎口微痛 ,可能係自己握槍方法造成.

引用:
原帖由 hang2 於 1-8-2017 13:36 發表

左輪鍾情m10 同detective special , 感到舒服同較易掌控及瞄準 , 半自動冇特別喜好
,但個人對ppk感失望 ,發射時手感較差 , 事後虎口微痛 ,可能係自己握槍方法造成.
要練到手指位虎口位起繭景界,才會痛小啲
享受期待  珍惜擁有.

引用:
原帖由 M1616 於 1-8-2017 18:22 發表

要練到手指位虎口位起繭景界,才會痛小啲
咁要燒好多銀紙

其實! Browing Hi Power!  係好凖好易上手!

引用:
原帖由 schuetze 於 1-8-2017 11:59 發表

.357打起上黎仲有一股汽流迎面沖過來添。地也有點震!
咁..如果打.44和.50個感覺,未更加刺激 Thx for sharing

玩玩具最閧心
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

16 12
發新話題