47 1234
發新話題

[WE] 我們 - Thompson/AK74

我們 - Thompson/AK74

幾靚o咼又

以前玩過下朋支馬記Aeg幾重手, 我們是鋼身真木?睇相都幾靚值得期待,
唔知同之前係咪k@?個支邊支爽?我們開始發展舊代槍?

如果有打字機就好了,可以玩黑幫同Marines
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 TROY 於 2017-6-9 20:01 發表
如果有打字機就好了,可以玩黑幫同Marines
都係爭個drum mag o者

同場加映

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 20:51 發表
同場加映

我駁埋幅圖落去先

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 20:51 發表
同場加映

我想要akm
仲有左輪 似s&w樣

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-6-9 21:20 發表

我想要akm
仲有左輪 似s&w樣
輪啊

附件

9-6-2017 21:34

引用:
原帖由 Kwind 於 2017-6-9 21:10 發表

我駁埋幅圖落去先

74U 啊

利申: 我果D全部網圖

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 21:35 發表

74U 啊

Selector 都冇換classic款...

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 21:35 發表

74U 啊

網圖X2

其實仲有 HK45C & V記鍛M4 試片...睇落好得下...不過唔係我影唔知貼唔貼好

WOW!..我們..今年十分進取,多款新槍,陸陸續續出來了. Thx for sharing

47 1234
發新話題