發新話題

[WE] 我們 - Thompson/AK74

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-6-2017 22:13 發表
WOW!..我們..今年十分進取,多款新槍,陸陸續續出來了. Thx for sharing
未算進取既 ak系統一早應該出啦
但係我係buy的  最想要akm同74m

AK-74上面個把係米T65K2?

左輪係S&W Model 19定係29
要同沙鷹一齊買

支74U橙夾靚仔

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 00:10 發表
支74U橙夾靚仔
橙匣其實出左好耐但好低調

引用:
原帖由 CLos3r 於 9-6-2017 23:52 發表
左輪係S&W Model 19定係29
要同沙鷹一齊買
好耐之前已經見到佢個frame
但估唔到咁突然 同埋係s&w
想要colt d蛇多d
S&w 都係正的

回覆 22# 的帖子

未見過。夾隻色深先好睇, 睇相隻罁身唔同以前藍色靚左
其實我們可以做到表面處理靚d都有吸引力

左下枝手槍咁細枝,係咩款?
另外Colt Junior好似冇哂消息

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 00:27 發表
未見過。夾隻色深先好睇, 睇相隻罁身唔同以前藍色靚左
其實我們可以做到表面處理靚d都有吸引力
的確依家既都太藍 黑返d會好d
希望佢classic款跟返classic selector啦

引用:
原帖由 051039 於 10-6-2017 00:28 發表
左下枝手槍咁細枝,係咩款?
另外Colt Junior好似冇哂消息
仲係到
https://www.facebook.com/groups/ ... nk/829443053876258/
另外左輪色水幾好

回覆 26# 的帖子

佢Mp5鋼身但黑色好多唔似做唔到黑色, 睇相其實質感幾好,
對比LZT akm隻鋼色其實唔係話想像中咁靚,我買左幾日都放返盒最後賣埋
呢家唔知係味睇慣左enl表面處理太有feel對其它色水冇乜feel
可惜冇gbb,
我們相中都幾靚,改一改表面處理味正好多

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 01:05 發表
佢Mp5鋼身但黑色好多唔似做唔到黑色, 睇相其實質感幾好,
對比LZT akm隻鋼色其實唔係話想像中咁靚,我買左幾日都放返盒最後賣埋
呢家唔知係味睇慣左enl表面處理太有feel對其它色水冇乜feel
可惜冇gbb,
我們 ...
上面條link有圖 睇睇下又好似差不多
最主要想要d classic件 佢枝74改gas block同火帽應該可以變akm
希望佢新版有無鏡橋既身

回覆 29# 的帖子

74改AkM要改埋夾同木頭,改咁多唔會貴過買支方仗?
e記九折akm大約28XX
如是我們無改表面處理發藍咁LZT身隻色黑d順眼d,
我都中意AKm而家得方仗有,但佢鋼身同木頭隻色太普通無個種feel
我們唔出 enl又冇影咁, 唯有等住先, 心目中呢種AKm先有味道。。

更正返張相先

發新話題