19 12
發新話題

[新紀錄] 3,450米 kill shot

[新紀錄] 3,450米 kill shot

好癲...

都係TAC50

十秒多, o甘就合理D

https://www.usatoday.com/story/n ... les-away/418889001/

Quote:

The 3,450-meter shot, which took about 10 seconds to reach its target, was independently verified by a video camera and other data, the source said.

Canadian sniper and TAC50 again.

唔知有冇片睇呢?

我想知道 his dial for holdover + scope setup

勁! 重要有運氣!

榴彈..250MOA cant..

附件

23-6-2017 11:56

被射中果位人兄,都叫做扺死 支槍的精準度,要記一功 Thx for sharing

引用:
原帖由 rho837 於 2017-6-23 11:05 發表
勁! 重要有運氣!
就算所有野計算好,只要個target係子彈飛行途中行開就打唔中

引用:
原帖由 屈濕 於 23-6-2017 13:42 發表

就算所有野計算好,只要個target係子彈飛行途中行開就打唔中
我個星渣波同學係SNIPER! 他講過做SNIPER好簡單, 當SNIPER時參不多鐘/槍/子彈任用.......有幾次一去操槍最長時間要三個月, 唔準都玩到變精準怪物!

呢類超遠magic-shot! 都係一句啦! 擊中目標咪叫高人.......反正擊唔中目標咪要䯳人囉! 高手過蕉都係講彩數!

佢講過要精準! 支Phalanx最準!

A good reference   

你幾時見過報紙標題係
" 狙擊手超遠狙殺不過打唔中! 無法破全球軍事紀錄 "

中o左當然係新聞, 唔中既幾千幾百次至係返工.
等如師姐走火, 即上新聞,
正常有呀水理你...

讀者只有興趣知邊個中金多寶頭獎, 訪問買親都唔中果個把鬼咩, 同樣道理.....

引用:
原帖由 loveless 於 23-6-2017 16:06 發表
你幾時見過報紙標題係

正常有呀水理你...
全中! 我班朋友係澳洲打鹿一樣! 鹿好靈敏! 好多人打鹿都講緊1.5km~2.7km range! 緊有啲人時不時食到鹿肉! 3.5km! 頭獎!

引用:
原帖由 rho837 於 23-6-2017 17:23 發表

全中! 我班朋友係澳洲打鹿一樣! 鹿好靈敏! 好多人打鹿都講緊1.5km~2.7km range! 緊有啲人時不時食到鹿肉! 3.5km! 頭獎!
用咩槍打咁遠

引用:
原帖由 loveless 於 2017-6-23 16:06 發表
你幾時見過報紙標題係

正常有呀水理你...
突破盲腸

19 12
發新話題