發新話題

SAS刺刀殺32名IS成員

引用:
原帖由 m11.man 於 4-7-2017 18:45 發表
SAS好勁呀,我打game中粒6mm都痛Q死
戰鬥狀態d腎上腺素應該feel唔到痛 無咗隻腳都應該無feel

回覆 31# 的帖子

係呀,我玩一槍死個陣成日都覺好痛。
一去到無限番打power,大家貼住full個陣,個人好似唔識痛甘,事後先覺痛

引用:
原帖由 vp70usp 於 5-7-2017 01:19 發表
係呀,我玩一槍死個陣成日都覺好痛。
一去到無限番打power,大家貼住full個陣,個人好似唔識痛甘,事後先覺痛
正常。腎上线素影响。
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 3-7-2017 01:54 發表
得十發仲要肉博戰,唔通IS無弹?仲可以全身而退咁神奇?
如果對方係手無寸鐵既平民 我會信..............

留心少少,不難發現呢段新聞源頭又係Daily Star.
留意埋記者/作者的話,
又係不難發現好多超能勁SAS報導,
全部來自同一個人,一位Patrick Williams先腥。

上次SAS sniper 1.5哩打爆IS, 佢係原作者/記者。
SAS sniper 一槍殺3件 IS, 佢係原作者/記者。
再之前SAS sniper 一槍4件IS, 佢係原作者/記者。
SAS 殺IS救12個兒童,佢係原作者/記者。
SAS 用斧頭劈死IS救迫婚新娘,佢係原作者/記者。
SAS 屙尿入油箱令IS坦克停車,原作者都係佢。
冇氣啦,夠未?

畀我講,只會話估唔到英國真係窮到咁嘅地步,
航母冇戰機,戰艦冇導彈,士兵冇子彈。
完。

好似吹得大得滯
雖然話就話SAS係Elite中既Elite 但係用刺刀又冇彈 又比人地少人既情況只靠刀仔隊冧30個人仲勁過葉問

SAS隊員拼刺刀沖出IS包圍圈?假的堪比抗戰神劇!

http://military.china.com/import ... 70705/30914581.html

但是多名曾經的特種兵狙擊手覺得這不可能,從專業角度指出這四個故事都是天方夜譚,“哪有這樣的神槍手!”。於是有死磕者直接找到《每日星報》的總編,問記者人在哪里,要相互探討一下,交流一下。你猜主編怎麼應對?他說這個記者確實存在,但不便透露聯繫方式,是一個神秘的自由撰稿人。

而查證者在英國的電子郵箱資料庫中查找,也沒有找到他的信箱。有專業記者發現,這個人只給《每日星報》寫稿,而且寫得不多,在英國是根本沒法活的。給留在《每日星報》的電郵發信,馬上彈回來說“不存在”。因此判斷,這個記者就是一個影子,一個專門編造英雄事蹟的“暗紅者”(與“暗黑者”相反)。

你可能會說這故事是真是假,問問英國國防部不就成了。沒錯呀,查證者問到國防部了,可不予具體回答。因為特種兵的行動地點和作戰進程是機密,不便透露。國防部要是需要媒體報導英軍的事蹟和戰功、戰況,會主動發佈的。懂了沒?這就是側面證實那些故事是“子虛烏有”。

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 天翔翼 於 23-7-2017 01:13 發表
好似吹得大得滯
雖然話就話SAS係Elite中既Elite 但係用刺刀又冇彈 又比人地少人既情況只靠刀仔隊冧30個人仲勁過葉問
香港政府需要專業鱔稿員,改善警民關係
1-港警單槍匹馬闖毒品工場,徒手擊倒三十餘人再救出兩隻小貓
2-警方狙擊手打出 0.1MM CTC ,屬世界頂級特種兵水準............之一
3-休班警空手擋停高速行駛汽車,勇救賣紙皮阿婆,阿婆:我好X感動
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

2 個讚好! TOP

Die Hard式英雄古仔?
成蟲咩!?
定係Bruce Willis式,一支M92F打死哂成棟大廈嘅恐怖分子?
引用:
原帖由 Dave 於 23-7-2017 10:14 發表

2-警方狙擊手打出 0.1MM CTC ,屬世界頂級特種兵水準............之一
3-休班警空手擋停高速行駛汽車 ...
究竟世界上還有神嗎?

今次鱔稿員需不需要懂Google Translator 去將中文翻譯成英文?
會唔會仲有啲「God use VPN」同「Fxxk Fried Cow River」睇㗎?
引用:
原帖由 Dave 於 23-7-2017 10:14 發表

3-休班警空手擋停高速行駛汽車 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 23-7-2017 10:21 發表
Die Hard式英雄古仔?
成蟲咩!?
定係Bruce Willis式,一支M92F打死哂成棟大廈既恐怖分子?
唔好理!再仔細可信既事都總有人不信,再安九漏洞滿滿的估仔都總有人信...

四個字:信則有不信則無...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

正確
引用:
原帖由 Dave 於 23-7-2017 10:58 發表

唔好理!再仔細可信既事都總有人不信,再安九漏洞滿滿的估仔都總有人信...

四個字:信則有不信則無...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 22-7-2017 22:23 發表
留心少少,不難發現呢段新聞源頭又係Daily Star.
留意埋記者/作者的話,
又係不難發現好多超能勁SAS報導,
全部來自同一個人,一位Patrick Williams先腥。

上次SAS sniper 1.5哩打爆IS, 佢係原作者/記者。
SA ...
根本就係英國版金庸o既SAS英雄傳系列

唔通呢位Patrick Williams先腥係SAS的Die Hard fans.

發新話題