發新話題

HK45C 遲來的拆解&發現 (#60 下身拆解 #131 氚氣SIGHT安裝)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 BLSK 於 4-7-2017 12:57 發表
V記點先生性呀
唔會生性
因為佢好明白買佢地槍既人只係要樣
所以只要 金身 齊 marking
是是但但打得響 lock到slide
足矣
唔需要考慮好唔好
因為佢之後會再買版權再出其他款
再唔係就好似g36 出v2版
好快會有mp5 v2 mp7v2
大把人搶住買第一水full marking
吹咩?

引用:
原帖由 Thanato.S 於 4-7-2017 17:13 發表

女火金既野預左啦
SR25 417 g36 mp5 有邊支係冇伏?
ppq vp9 有邊支係得?

搞來搞去
gbb 最可靠都係馬記/ksc/KJ 囉
v 記自己倒自己米,個朵叫做愈做愈好,而家sr25 爆bolt -> vp9 空對地-> 45ct 自爆機,
又將自己個名推番去 g36 第一水果個年代乎?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 4-7-2017 18:00 發表

v 記自己倒自己米,個朵叫做愈做愈好,而家sr25 爆bolt -> vp9 空對地-> 45ct 自爆機,
又將自己個名推番去 g36 第一水果個年代乎?
V記有好過咩?
而家吹得最好咪又係得支M4gbb
而家夏天就梗係"神奇"啦
去到一月 二月 個時咪知個神奇彈匣係咪真係咁神奇囉

引用:
原帖由 Thanato.S 於 4-7-2017 18:23 發表

V記有好過咩?
而家佢gbb入面M4系一定做得最好啦,因出左N個版本15之前既14,13121110吳巧提

引用:
原帖由 Thanato.S 於 4-7-2017 18:23 發表

V記有好過咩?
神奇彈匣 15年已經有啦 未見過一月 二月咩

引用:
原帖由 gainax 於 4-7-2017 18:54 發表

而家佢gbb入面M4系一定做得最好啦,因出左N個版本15之前既14,13121110吳巧提
改咁多版仲有鑊氣應該拉去打
只能說v記賣既係半成品 玩家比錢佢幫佢做測試
但佢迫人買第一水既技巧愈來愈高 至少我領野了

佢枝fns9我都有興趣 好彩係鑊氣比較少系列

引用:
原帖由 sealsman 於 4-7-2017 19:00 發表

神奇彈匣 15年已經有啦 未見過一月 二月咩
一到春夏就有人吹奏神奇彈匣
到冬天冇晒影
個個推KSC馬記
發生咩事咪自己估

回覆 36# 的帖子

15版之前未有神奇夾打唔爽,13版未有鋼內件同尾通自家數見過會打斷無解, 12版爆上身耳仔, 初版爆下身撞針座位
我由初版等足幾年到15版見無鍋氣先敢入手, 其實以前版本各種鍋氣唔知點解仲咁多人玩賣到年年再版...
MP5同G36第一水都係一樣... 唔通外表質感同像真魔力真係咁大?(我認我都係因為呢個原因先入手... )
手槍用返馬記系統鍋氣D野比起GBBR好好多啦

引用:
原帖由 Thanato.S 於 4-7-2017 19:40 發表

一到春夏就有人吹奏神奇彈匣
到冬天冇晒影
個個推KSC馬記
發生咩事咪自己估
神奇夾只係大氣缸設計無乜特別, 係以前舊版氣缸細唔夠氣比硬彈弓耗氣設計味打唔響

好彩自己枝hk45ct洗水號係過1000,打起來無爆飛機,估計係第1水改良版

引用:
原帖由 gainax 於 4-7-2017 21:25 發表

神奇夾只係大氣缸設計無乜特別, 係以前舊版氣缸細唔夠氣比硬彈弓耗氣設計味打唔響
根本係將一個失敗既設計改番做正常設計就話係神奇彈匣
一堆打手仲好意思吹奏
我反而想問下位仁兄冬天試打過 ksc 同 馬記 未

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 4-7-2017 15:02 發表

其實係槍街買槍, 邊有得比你逐支揀流水號.

支槍花咗.. 叫佢換過支都黑面.. 仲話逐支開盒比你揀no.?
除非你係熟客, 否則D店員一定黑面趕你走
天堂有路你不走,西口西面你又去幫襯,咁都冇辦法....

回覆 42# 的帖子

https://www.youtube.com/watch?v=sGrKptpdfBs
大氣缸設計09年KSZ M4一出己經係, 對比舊版夾神奇夾性能叫神奇都係既...
貼埋KSZ對比下

發新話題