發新話題

[WE] WE 雙匣快將推出!

回覆 14# 的帖子

其實我睇無話一定超過馬記 , 而係"應該"姐
片中效果個人感覺就超過左,當然係指派彈氣化方面  片中清完一夾又爆咁多氣仲可以繼續扣落去,覺得超過左都算合理掛,我相信馬記相同情況下打大力就做唔到呢個效果
可能係測試無敵量產無X咁就唔知鳥, 不過算係好消息對於我們系統強勁增加氣化方案啦

但我們的部件可以頂的住嗎。。。

引用:
原帖由 gainax 於 6-7-2017 13:24 發表
其實我睇無話一定超過馬記 , 而係"應該"姐
片中效果個人感覺就超過左,當然係指派彈氣化方面  片中清完一夾又爆咁多氣仲可以繼續扣落去,覺得超過左都算合理掛,我相信馬記相同情況下打大力就做唔到呢個效果; ...
唔夠蛋肯定的話就應該用“可能/或者”較好,萬一d新手睇倒沙兄講0既野以為馬記衰過條片咁你就真係Bù gāi喇

引用:
原帖由 Opica 於 6-7-2017 13:52 發表
但我們的部件可以頂的住嗎。。。
要爽實有代價 R@版我們先係完整版

回覆 18# 的帖子

師兄衰係指邊方便 爆氣? 爆咁多氣仲打到呢個水準味叫氣化好到仲頂得順, 第二支爆咁多氣已經軟哂腳仲打到咁爽?玩開gbb都應該知掛   話明測試版師兄都係唔好咁多要求啦 不過我記得師兄唔係第一次引用我,不如算啦無你咁好氣

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2017 11:26 發表

vfc 2015 版執2 執又嬴馬記
we 整個孖春又話氣化嬴馬記
xhk 原裝近乎可以即落場同馬記有得揮...

結論:馬記好廢
喂呀唔好咁啦
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 gainax 於 6-7-2017 14:09 發表
師兄衰係指邊方便 爆氣? 爆咁多氣仲打到呢個水準味叫氣化好到仲頂得順, 第二支爆咁多氣已經軟哂腳仲打到咁爽?玩開gbb都應該知掛   話明測試版師兄都係唔好咁多要求啦 不過我記得師兄唔係第一次引用我,不如算 ...
忠言未必順耳0麻?一陣人家團插唔夠抽時又要turn on個兜兜就慘喇 另外對比馬記,原來咁0既款係好精神架0拿?

引用:
原帖由 gainax 於 6-7-2017 11:35 發表
一雞7~80飛我諗馬記都做唔到掛
中階SLI 贏 單咭皇算合理
https://www.youtube.com/watch?v= ... ure=em-upload_owner

我就唔鐘意鳩UP的,實測為實自己睇,第十秒開始扣雞,打到第18 秒冇氣停槍 ( 隻匣個限流管比我CUT 左一半 ),
當你最尾果 2 秒唔計,淨係計頭 6 秒,咁一秒射頻係幾多呢?

原來係18.8 RPS

6 X 18.8 = 112.8 ROUND ,好啦我當臨尾果幾秒射慢左,打個8 折啦唔好拗。
都有90 發。

爭D 唔記得講,呢隻係單匣,唔係孖春

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

馬記出LMG啦
彈鼓我都接受

其實純粹裝飾要佢旁邊D假彈可能比較有用

佢呢個外形...同鍵匣差唔多...應該都係偷埋中間接駁位

睇佢入氣入30秒...平時D 匣都係入10秒左右...可以當佢成3隻匣

用3隻匣D氣谷兩隻匣80飛既彈量...好難話唔得...如果想VVE想強調氣化好...

應該同一隻匣爆完氣再入多1-2輪彈...仲清得到就比較有睇頭

如果唔係同自己買個孖匣夾兩隻匣上槍其實冇分別...仲蝕埋D氣添

需知道而家D入氣嘩佬落晒ORING...就係唔想入滿OR入氣手勢唔好而不停噴氣浪費...

但佢轉頭又爆白煙噴返晒出黎...其實仲衰過分開用2-3隻匣

呢條片我[感覺]到既只係LMG時代可能準備開始

thomason先拉

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2017 15:49 發表

https://www.youtube.com/watch?v= ... ure=em-upload_owner

我就唔鐘意鳩UP的,實測為實自己睇,第十秒開始扣雞,打到第18 秒冇氣停槍 ( 隻匣個限流管比我CUT 左一半 ),
當你最尾果 2 秒唔計, ...
Dave兄係用咩氣的??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Kwind 於 6-7-2017 17:09 發表
其實純粹裝飾要佢旁邊D假彈可能比較有用

佢呢個外形...同鍵匣差唔多...應該都係偷埋中間接駁位

睇佢入氣入30秒...平時D 匣都係入10秒左右...可以當佢成3隻匣

用3隻匣D氣谷兩隻匣80飛既彈量...好難話唔得... ...
加個恆溫系統應該得, 我覺得呢舊野係for 開心semi rapid fire
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

其實。。。WE P90入一次氣都射到百幾飛。。。

引用:
原帖由 2slow 於 6-7-2017 17:20 發表

Dave兄係用咩氣的??
師兄你好,我用RWA 氣。無他,因為果陣賣得平 100 蚊3 支,後來貴了但用開就算了,並非覺得有何性能優異才用。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題