50 1234
發新話題

長沙灣而家仲有無槍舖?

長沙灣而家仲有無槍舖?

無聊一問,長沙灣而家仲有無槍舖?
(自從「伊荷B」搬走之後,小弟就再無去過長沙灣區)

麗新入邊仲有Ares 但好似未開返showroom

麗新入面之前曾經有間 Ares,但聽講好似已經裝修/結業?(我自己都未入過去)

ares我只記得佢n年前係荃灣西

唐番呢?

商場對面間槍丌堂呢?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 6-7-2017 00:53 發表
無聊一問,長沙灣而家仲有無槍舖?
(自從「伊荷B」搬走之後,小弟就再無去過長沙灣區)
紅狼及鳳凰
..............

引用:
原帖由 Lolanto 於 6-7-2017 09:11 發表
商場對面間槍丌堂呢?
已經唔見左了...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 6-7-2017 09:45 發表

已經唔見左了...
e河B一走, 人流散晒, 其他都頂唔住
講真以前長沙灣係幾好行

eh一走...做冧晒成個長沙灣幾間槍鋪...連eh自己搬左之後人流都半生不死~

考慮搬去官塘啦,  可租上樓工廈, 人流多, 交通方便...
係渣車難搞d, 成日塞車
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

官塘係好方便但貴租,有返咁上下貨仔要大D地方先得,官塘唔係首選
早買早享受,遲買貴幾o舊

引用:
原帖由 stevechau 於 6-7-2017 10:07 發表
eh一走...做冧晒成個長沙灣幾間槍鋪...連eh自己搬左之後人流都半生不死~
以前由長沙灣工廈搬落商場係幾好一步, 帶左一堆新鋪去麗新, 旺角之外開多一個點, 成個業界感覺興旺左.
其實商場加租可以上返長沙灣工廈, 行多幾步相信大家都ok,

依家搬去新蒲崗, 長沙灣個聚合就散晒, eh自己亦無乜益處, 好似唔係幾明智....

eh搬去新蒲崗之後,
第一間係樓上鋪,勁細唔好行,
再搬,二樓叫做好少少,但個倉唔係同一層....羅貨要等等等等......
跟從前長沙灣樓上鋪及之後麗新地庫都差九條街。
以前去EH的興趣至從搬了去新蒲崗後大減。
新蒲崗兩間鋪我去過的次數打開一隻手掌數唔到五隻手指。
加上以前折扣減價真係減,現在新貨又話無得減,就算民用珍品都話無得減,已大大減底了專程去的意欲。

引用:
原帖由 2slow 於 6-7-2017 10:09 發表
考慮搬去官塘啦,  可租上樓工廈, 人流多, 交通方便...
係渣車難搞d, 成日塞車
考慮搬觀塘 X2

50 1234
發新話題