54 1234
發新話題

各位有小朋友的師兄, 太太是不是也會反對各位玩槍

師兄玩真鐵好堅woo
應該好重皮
引用:
原帖由 schuetze 於 1-8-2017 10:12 發表
多謝師兄!收到!再試!
回歸後就大獲飯啦!先講子彈,因為回歸後香港變咗共產國家一部份,連差人都買唔到美國子彈,更加唔洗想買左輪零件,咪迫住換槍囉。我地仲死!以前CCI .22子彈買4毫子粒,靚比賽彈只係 ...

引用:
原帖由 eelxilef 於 1-8-2017 10:25 發表
師兄玩真鐵好堅woo
應該好重皮

以前入槍會只係八仟大元,一支1911HK$4,500仲平過玩影相。
http://www.bggd.com/bbs/home.php?mod=space&uid=8895

睇黎師兄都吾细 , 應該到過砵甸砟街 , 香港槍店吧 !我讀書時都跟姨丈到新界打獵 , 當時中秋過後 , 獵季開始 , 新界如錦田
新田一帶非常熱鬧 , 常遇穿迷彩獵人 , 也遇過鄧光榮,何鴻燊等人 ,獵的多是斑鳩 沙鴗.水鴨等game birds..香港於八十年代初正式禁獵

到過砵甸砟街 , 香港槍店...over 35 years ago,

引用:
原帖由 hang2 於 1-8-2017 12:19 發表
睇黎師兄都吾细 , 應該到過砵甸砟街 , 香港槍店吧 !我讀書時都跟姨丈到新界打獵 , 當時中秋過後 , 獵季開始 , 新界如錦田
新田一帶非常熱鬧 , 常遇穿迷彩獵人 , 也遇過鄧光榮,何鴻燊等人 ,獵的多是斑鳩 沙鴗. ...
就快60啦!花甲老翁啦!
http://www.bggd.com/bbs/home.php?mod=space&uid=8895

引用:
原帖由 yth 於 1-8-2017 12:30 發表
到過砵甸砟街 , 香港槍店...over 35 years ago,
呢間店舖,十幾年前,間中經過,每次佢入面都唔見有客人幫襯.

做拖友時 已經帶埋老婆去打街場 但佢怕痛幫佢砌左支p90專打室內場 而家轉左去踩車 屋企仲擺住廿幾支aeg+gbb 到而家踩車都拉埋老婆一齊去 擺左10部單車係屋企 老婆講只要買左有用 唔封塵 就冇投訴

引用:
原帖由 白色方舟r 於 6-8-2017 04:19 發表
做拖友時 已經帶埋老婆去打街場 但佢怕痛幫佢砌左支p90專打室內場 而家轉左去踩車 屋企仲擺住廿幾支aeg+gbb 到而家踩車都拉埋老婆一齊去 擺左10部單車係屋企 老婆講只要買左有用 唔封塵 就冇投訴
先唔講槍,屋企放到 10部單車已經羨慕死人。。。

回52#
在屋入面放到10部單車, C Hing間屋未好大. Thx for sharing

54 1234
發新話題