發新話題

[Marui] 為何咁多喜歡玩GLOCK 17 ??

我諗續hi-capa後, Glock系列應該係最多option的槍了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

借問一聲,如果而加買 Marui Glock Slide,咩牌子平靚正? 唔駛 full marking 最緊要唔駛執
另外有冇廠出過根返原裝 G22 咁有條 rail 比支內管跟住行,唔駛硬崛落 slide 度既設計?
自己手上果條唔知 prime 定 pgc 花到冇朋友想換,謝謝~

為何咁多喜歡玩GLOCK 17 ??
潮流興law,

其實係由一出至今都咁多人鍾意
想當年, X-FILE 熱潮, 莫探員集集都拎支GLOCK出呢就HEAT左至今

鄭裕玲應該係全球第一個在電影內用glock既演員....

咁你都知?
兄台原來都有番咁上下......
引用:
原帖由 loveless 於 23-8-2017 22:01 發表
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 23-8-2017 22:01 發表
邊一套?

因為佢係 Glock 17

因Glock潮得起又係膠下身始祖

引用:
原帖由 762HK417 於 13-7-2017 21:37 發表
如題
真鎗計(個人心得):準、輕、安全せ線條簡單.....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

VP70呢,大佬......
引用:
原帖由 gainax 於 23-8-2017 23:13 發表
因Glock潮得起又係膠下身始祖
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 23-8-2017 23:39 發表
VP70呢,大佬......
分別是GLOCK SYSTEM 是世上第み支"膠得来"而又是世上最大規模政府部門單位採用的 DUTY PISTOL (現代手鎗)之み...
而VP70 則冷門得太多了...

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

VP70生不逢時...但是那個3連發真的很劃時代...
引用:
原帖由 T-800 於 24-8-2017 00:01 發表

分別是GLOCK SYSTEM 是世上第み支"膠得来"而又是世上最大規模政府部門單位採用的 DUTY PISTOL (現代手鎗)之み...
而VP70 則冷門得太多了...

HAPPY SHOOTING!
究竟世界上還有神嗎?

真心唔覺生不逢時,佢唔使閉鎖系統既原因係靠造鬆條槍管漏氣,佢而家再翻出我都唔信會大賣

玩過BioHazard 2,點都會對VP70有所憧景。
引用:
原帖由 blockhead 於 24-8-2017 00:44 發表
真心唔覺生不逢時,佢唔使閉鎖系統既原因係靠造鬆條槍管漏氣,佢而家再翻出我都唔信會大賣
究竟世界上還有神嗎?

發新話題