20 12
發新話題

女兵入伍性騷擾

女兵入伍性騷擾

超,呢d鬼佬叫傳統,至憎d人係到抹黑自由民主大國

有乜咁好玩.......
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

臭蟲論又可以加多一個材料了
Btw 咁多男人既地方突然有個女人 真係要每日手拖手唱聖詩先頂得住

現年36歲的Rebecca,現已離開軍隊,改當作家。。。

應該會係官能作家。

臭蟲論在某些地方特別有市場,尤其是在極度自卑演變成極度自大的某國度特別受歡迎。
還是魯迅先生有先見之明。
引用:
原帖由 jn_jona 於 2-8-2017 22:17 發表
Btw 咁多男人既地方突然有個女人 真係要每日手拖手唱聖詩先頂得住
究竟世界上還有神嗎?

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-8-2017 22:17 發表
充軍三年,豬乸當刁嬋

引用:
原帖由 Lolanto 於 3-8-2017 08:21 發表

充軍三年,豬乸當刁嬋
係真呀!

2001年退役唔講,
之後做女演員唔講,
十幾年乜春都唔講,
到轉埋行寫作, 推出自傳式女性當自強云云話劇劇本,
就即刻忽然超級關心/揭露/自爆咸豐年性騷擾.

軍隊性騷擾邊度都有, 可以好黑暗好絕望好悲劇,
相片/影片中有堆人, 有冇人好被逼好絕望?

只能怪英國佬無情趣, 又虛偽
英軍不設文藝兵, 軍佬無法正當解決性需要, 咪搞到用不正當手段囉 (未強姦已經算斯文)

呢方面老解醒好多

我估仲有一D更加不雅的行為,佢無公開 從新聞得知在香港的大學,都有攪呢D猥褻迎新活動 Thx for sharing

引用:
原帖由 pbay 於 3-8-2017 11:04 發表
只能怪英國佬無情趣, 又虛偽
英軍不設文藝兵, 軍佬無法正當解決性需要, 咪搞到用不正當手段囉 (未強姦已經算斯文)

呢方面老解醒好多
師兄你示範左一個完美的臭蟲論.

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-8-2017 12:54 發表
我估仲有一D更加不雅的行為,佢無公開 從新聞得知在香港的大學,都有攪呢D猥褻迎新活動 Thx for sharing
任何性騷擾行為都應該受譴責,而不應示為理所當然和充滿趣味.大學營新活動太低級趣味了.

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-8-2017 13:20 發表

師兄你示範左一個完美的臭蟲論.
文藝兵姐,又唔係慰安婦

20 12
發新話題