18 12
發新話題

[others] EMG SAI Hi-Cap CUSTOM

EMG SAI Hi-Cap CUSTOM

上2個月同個朋友一人一枝,我要5.1佢要4.3
仲一齊做埋Cerakote,係到同大家分享一下!

枝槍基本上成枝做過哂D色.......同埋WE做功係人都知,一甩色就一忽咁甩....
先睇睇5.1
上下身用左TITANIUM,其他PARTS就用左Tungsten,前後準星就用左GRAPHITE BLACK,外管就用左GOLD

4.3就上身用左Tungsten,下身就用左Burnt Bronze,其他PARTS就用返Tungsten,前後準星就用左GRAPHITE BLACK,外管就用左GOLD

效果出黎好滿意 你地又鍾唔鍾意呢?
本帖最近評分記錄
  • jacko 威望 +15 相片分享 8-8-2017 20:55
  • jacko 金錢 +15 相片分享 8-8-2017 20:55

1 個讚好! TOP

太靚仔, 成支個feel完全升哂呢!
請問做C奶曲幾錢? Thanks!

條管果隻金係沙面金?

引用:
原帖由 Ang123456 於 5-8-2017 08:32 PM 發表
太靚仔, 成支個feel完全升哂呢!
請問做C奶曲幾錢? Thanks!
同枝槍差唔多....

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-8-2017 08:54 PM 發表
條管果隻金係沙面金?
原槍隻金色甩到痴線....
唯有噴埋佢

引用:
原帖由 rYaN 於 5-8-2017 21:20 發表

原槍隻金色甩到痴線....
唯有噴埋佢
隻色幾好 有d似根魔聲稱的鍍鈦鋼管

支4.3超靚仔....呢支我未入手都想即刻入返支

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-8-2017 09:55 PM 發表

隻色幾好 有d似根魔聲稱的鍍鈦鋼管
我都幾滿意

引用:
原帖由 Kwind 於 5-8-2017 10:03 PM 發表
支4.3超靚仔....呢支我未入手都想即刻入返支
買啦買啦

做一枝用左幾多$$$吖?
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 5-8-2017 11:29 PM 發表
做一枝用左幾多$$$吖?
貴過枝槍 不過我覺得值得

WOW!兩支都咁正, Thx for sharing

Nice~!
比較想知佢原裝係咪鋁?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 6-8-2017 08:30 PM 發表
Nice~!
比較想知佢原裝係咪鋁?
係掛……

18 12
發新話題