55 1234
發新話題

星期日行槍街真無癮

西環水街都開左間槍鋪>>>>> 嘩,西環開槍舖咁匪夷所思?求 PM 舖頭名、詳細地址。
引用:
原帖由 pbay 於 14-8-2017 11:51 發表
話時話, 西環水街都開左間槍鋪.
行過入去望望, 似乎係偏向高檔路線, 正品鏡, 大牌衫, 限量槍.
改件唔多, 平槍仍然係有, 但選擇唔多.

係逆市闖新市場 ? (西半山私校仔港大生, 港島有錢佬 )

一d都唔匪夷所思, 軍軍軍最早期都係o係西環某商場開鋪的

回覆 46# 的帖子

引用:
原帖由 sealsman 於 11-8-2017 20:24 發表

xgc第一無人爭啦
沒有之一
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 48# 的帖子

OIC,呢個舖位幾年前都係玩具舖。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-8-2017 12:39 發表
西環水街都開左間槍鋪>>>>> 嘩,西環開槍舖咁匪夷所思?求 PM 舖頭名、詳細地址。
叫做 Wxr-industries
水街, 第二街交界

引用:
原帖由 pbay 於 2017-8-14 11:51 發表
話時話, 西環水街都開左間槍鋪.
行過入去望望, 似乎係偏向高檔路線, 正品鏡, 大牌衫, 限量槍.
改件唔多, 平槍仍然係有, 但選擇唔多.

係逆市闖新市場 ? (西半山私校仔港大生, 港島有錢佬 )
港大十幾年前已經有槍會. 以前港大槍會會員是去港島唯一的IPSC槍會練習. 而現在他們有自己港大內的訓練場地 (雖然面積較細). 水街槍鋪可以滿足一眾港大發燒友.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 pbay 於 14-8-2017 17:03 發表

水街, 第二街交界
永膠行有份搞的 ...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 pbay 於 14-8-2017 17:03 發表

水街, 第二街交界
得閒去望下先
我都唔係好明點解啪啪生存到咁耐

回覆 28# 的帖子

上星期入過去,但感覺不太良好,因想找支VSR10行左入去,行左一圈走人

55 1234
發新話題