發新話題

XDM斷咗trigger bar :(

XDM斷咗trigger bar :(

小弟枝Marui XDM貌似斷咗條trigger bar
想問下如果替換應該買邊隻最好?
原裝? WE? 抑或有其他牌子出過既補品?
同埋多數可以係邊間舖搵到?
小弟今個星期六會出鎗街

唔該晒咁多位ching

你急唔急?
U汪有得訂馬記件
或者去三根訂we件
或者收枝平貨二手we

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-8-2017 01:00 發表
你急唔急?
U汪有得訂馬記件
或者去三根訂we件
或者收枝平貨二手we
你想台訂馬記件...我諗我知你講邊個
幾年前同佢訂過PX4既trigger彈弓,要$40一條,同埋要去到好遠同佢交收,可免則免
想問下WE既軍軍軍會唔會有現貨? 用料係唔係流d? 會唔會唔fit位?

Thanks

引用:
原帖由 tf141 於 10-8-2017 01:14 發表

幾年前同佢訂過PX4既trigger彈弓,要$40一條,同埋要去到好遠同佢交收,可免則免
想問下WE既軍軍軍會唔會有現貨? 用料係唔係流d? 會唔會唔fit位?

Thanks
Xdm好似一樣的 試下問下啦
有既要兩條 有排你玩

引用:
原帖由 新手一隻 於 10-8-2017 02:03 發表
上西京個網搵下?我之前都係響嗰度配返條px4 trigger spring。
我果陣問Tokyo話冇,幾時有又唔知
所以就搵咗果個人訂,anyway,已經係幾年前既事,而家係要XDM trigger bar

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-8-2017 03:31 發表

Xdm好似一樣的 試下問下啦
有既要兩條 有排你玩
可能要3條,因為仲有枝XDM

引用:
原帖由 tf141 於 10-8-2017 01:14 發表

Thanks
WE我買過,換落馬記XDM免修直上,但玩左幾埸再斷,如果買WE trigger bar, 買多幾條
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 10-8-2017 23:45 發表

WE我買過,換落馬記XDM免修直上,但玩左幾埸再斷,如果買WE trigger bar, 買多幾條
咁我出去搵下有冇補品賣,如果冇我上網訂原裝件算,反正枝鎗唔急用

Thanks

引用:
原帖由 gunlock34 於 10-8-2017 16:17 發表
https://eagle6.co.uk/shop/catalo ... back-pistol-series/
會寄香港
thanks

發新話題