發新話題

[Inokatsu] 井記出Glock?

井記出Glock?

https://www.ad1-airsoft.com/fr/r ... -0003969860487.html

哂把根用井記個名喺法國出Glock,望落似乎同迷差唔多,睇怕迷版正名不遠

鋼slide?
依家17一街都係 冇咩特別
除非ksz系統鋼slide full marking啦

出鋼沙鷹先再講

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-8-2017 22:45 發表
鋼slide?
依家17一街都係 冇咩特別
除非ksz系統鋼slide full marking啦
係鋼Slide,同埋講明可以打Topgas同埋CO2,限量版除marking同grip有唔同,其他平100歐元

引用:
原帖由 BFG001 於 11-8-2017 22:58 發表

係鋼Slide,同埋講明可以打Topgas同埋CO2,限量版除marking同grip有唔同,其他平100歐元
眼花,CNC鋁Slide先係,Cybergun FB Page有講

井勝比cybergun收購左,而且已經收左皮,無再生產
宜家cybergun只係用井勝個牌頭出,枝槍應該係vfc代工

引用:
原帖由 Tactical_noob 於 11-8-2017 23:20 發表
井勝比cybergun收購左,而且已經收左皮,無再生產
宜家cybergun只係用井勝個牌頭出,枝槍應該係vfc代工
當哂把根training版Glock疑似搵VFC搞,民用版分分鐘都係佢,但係可以做到CO2同埋Top Gas一齊行仲有KJ,而且睇返井井版detail同KP17有啲似,真係唔知邊間搞

迷版,姐係VFC,都有出過CO2,仲要鋼slide~

引用:
原帖由 Tactical_noob 於 12-8-2017 00:37 發表
迷版,姐係VFC,都有出過CO2,仲要鋼slide~
哂把根正式出Glock都解釋點解而家場無迷Glock賣,或者收哂包括馬記在內的Glock鳥

在外國,要350歐元. 香港槍友真幸福. Thx for sharing

發新話題