發新話題

M4a1 入坑基礎"指男"(歡迎加料! )(AEG)

咁我想問下Kane大大......
za隻膠m4係唔係一定要用番za隻RIS?
crane stock又fit唔fit 豬p 吉打 星星 or 國產???
煩請師兄解答=]

引用:
原帖由 豬肥 於 8-1-2008 16:02 發表
咁我想問下Kane大大......
za隻膠m4係唔係一定要用番za隻RIS?
crane stock又fit唔fit 豬p 吉打 星星 or 國產???
煩請師兄解答=]
好似唔係正常delta ring
za ris應該唔得
crane stock通用

引用:
原帖由 Kane 於 8-1-2008 21:24 發表

好似唔係正常delta ring
za ris應該唔得
crane stock通用
which brand's ris should i use then = =

引用:
原帖由 豬肥 於 8-1-2008 22:19 發表

which brand's ris should i use then = =
我唔知
類似tm

引用:
原帖由 Kane 於 8-1-2008 22:51 發表

我唔知
類似tm
姐係要用番tm果隻???

anyway.唔該哂

引用:
原帖由 美味炸雞脾 於 9-1-2008 12:48 發表

照圖看應該可以用回ZA RAS系, 但最好到門市直接問好d
http://www.airsoftarms.com/showpic.php?ImageID=5273&sz=full

http://www.youtube.com/watch?v=jbPU4z1y3Zo
咁我記錯左

nice intro to the airsoft M4 and related

quote:

SPECIAL WARFARE NET
M4カービンをつくろう!フォーエバー
http://www.special-warfare.net/d ... ition/text_023.html

我覺得新手如想玩M4, SYSTEMA PTW 一定係首選!
夠像真,夠準,少問題!
現在SCK連黑筒都係五千中,超值!

引用:
原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 29-1-2008 09:47 發表
我覺得新手如想玩M4, SYSTEMA PTW 一定係首選!
夠像真,夠準,少問題!
aeg 同ptw 2會事
你叫新手買支ptw
你有無經大腦思考過先出post?
重有m90 kit同max d 料差好遠
有幾超值?
本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 -5 嚴禁出現他帶侮辱性字句!! 29-1-2008 17:43
  • golliwog19 金錢 -5 嚴禁出現他帶侮辱性字句!! 29-1-2008 17:43

引用:
原帖由 Kane 於 29-1-2008 15:43 發表

你叫新手買支ptw
有幾超值?
咁都唔使講到有無經大腦思考咁嚴重嘅
90kit 同 max都係條筒唔同,d鋼parts 用左鋁合金唓.

引用:
原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 29-1-2008 09:47 發表
夠像真,夠準,少問題!
下...叫新手買槍一買就買5k既槍...唔係ar ma ...
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:

你叫新手買支ptw
有幾超值?
2.嚴禁出現粗口(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊其他版友者將被撤銷會員戶口。

i knew u care other suggestion for newbie....plz beware ur tone! thz~

引用:

你叫新手買支ptw
有幾超值?
邊個話新手唔可以買PTW??????????????????????????????
一分錢,一分貨!
你唔係諗住用m90 kit價錢已有max kit 啲料呀???????????

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-1-2008 17:40 發表

2.嚴禁出現粗口(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊其他版友者將被撤銷會員戶口。
侮辱性字句定義?

發新話題