發新話題

M4a1 入坑基礎"指男"(歡迎加料! )(AEG)

[quote]原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 29-1-2008 17:44 發表

邊個話新手唔可以買PTW??????????????????????????????
一分錢,一分貨!
你唔係諗住用m90 kit價錢已有max kit

引用:
原帖由 hwtang 於 29-1-2008 16:30 發表

下...叫新手買槍一買就買5k既槍...唔係ar ma ...
果條友可能唔識中文
個topic 講基礎aeg
佢入尼講ptw o晒t
重要撐
|)

引用:
原帖由 waiwai 於 29-1-2008 19:11 發表

why not ?
我諗 , 我都算係新手
PTW新手?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-1-2008 19:25 發表

PTW新手?
hahaha ~~  錦咪好多新手?
好多槍我都未用經過AR
MG42新手...M134新手...M1100新手...WA2000新手...Bar新手....
.........等等
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 Kane 於 29-1-2008 17:51 發表

果條友可能唔識中文
佢入尼講ptw o晒t
重要撐
|)
我都O晒 ~
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

回覆 #35 hwtang 的帖子

9mm新手~5.56新手~7.62新手~

引用:
原帖由 Kane 於 29-1-2008 17:47 發表

有錢乜都得
新手買支打5.56mm 的m4都得|)
that's true...i support u

引用:
原帖由 savio 於 29-1-2008 19:57 發表

that's true...i support u
買支真火 bushmaster都係七千幾蚊港紙..

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-1-2008 08:20 PM 發表

買支真火 bushmaster都係七千幾蚊港紙..
=.=ak好一點....平d

引用:
原帖由 Kane 於 29-1-2008 17:45 發表

侮辱性字句定義?
我諗呢度唔係法庭
咩係人身攻擊同侮辱性字句我認為你都有個概念
用不著詳細解釋吧?

版主作出提示係希望大家平和一點的去討論
係要搞到 warn 人封 post 就無謂

唔該曬~

引用:
原帖由 Kane 於 29-1-2008 17:51 發表

果條友可能唔識中文
佢入尼講ptw o晒t
重要撐
|)
Systema PTW SCK M90 Kit 對我來講叫做基礎,完全完符合作為新手第一枝鎗!

引用:
原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 30-1-2008 17:24 發表

Systema PTW SCK M90 Kit 對我來講叫做基礎,完全完符合作為新手第一枝鎗!
師兄係犀利...但係...

附件

where are you.jpg (66.49 KB)

30-1-2008 17:26

where are you.jpg

引用:
原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 30-1-2008 17:24 發表

你自己開個新post 自己吹ptw la
唔好係我個post 搞亂檔
唔該

引用:
原帖由 Kane 於 30-1-2008 17:28 發表

你自己開個新post 自己吹ptw la
唔好係我個post 搞亂檔
唔該
support
kane-hing is talking about entry-level m4 for general newbie but not for individual user.

發新話題