16 12
發新話題

最瘋狂打賭!

最瘋狂打賭!

蜂毒液進入人體後,能活血化瘀,打通經絡,驅風散寒
增強肝腎功能,令人龍精虎猛,條友仔識貨

蜜蜂針 冇咁易死人  除非你敏感.

針到蛋蛋會點呢?可大可小。
FBC1

鬼佬真係風趣

引用:
原帖由 FBC1 於 3-9-2017 04:38 發表
針到蛋蛋會點呢?可大可小。
針到蛋蛋,只會大,不會小∼

條友好像一直用手護住要害,似乎就是想萬一被針,就針籮柚吧。。。

引用:
原帖由 blockhead 於 3-9-2017 05:59 發表

針到蛋蛋,只會大,不會小∼
小蛋變大蛋。有數咼。
FBC1

我仲以為有條友打算放屁驅蜜蜂 ...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 3-9-2017 11:41 發表
我仲以為有條友打算放屁驅蜜蜂 ...
我都覺得應該係靠呢招

針到施眼點算?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

佩服,佩服, Thx for sharing

以前0靚仔果陣,用長竹去撩果樹上面既黃蜂巢,諗住食裡面既蜂蛹,諗吾到個巢咁容易就跌落黎,
只好拔足狂奔,一路走一路搵手撥開追黎既黃蜂,比黃蜂針真係好痛,事後面腫如豬頭,但除左視線範
圍收笮外,並冇咩吾妥,因為雨隻眼皮腫到得番兩條線,要用手撐開,睇野範圍會闊D,老豆見狀,
吾係太緊張,叫我入廚房羅D片糖摔下佢,過左半曰致開始慢慢消腫,如果發生係今日,會立刻入急
症室,相信仲可以係生果,方向,星球等報紙見報

引用:
原帖由 hang2 於 3-9-2017 13:59 發表
以前0靚仔果陣,用長竹去撩果樹上面既黃蜂巢,諗住食裡面既蜂蛹,諗吾到個巢咁容易就跌落黎,
只好拔足狂奔,一路走一路搵手撥開追黎既黃蜂,比黃蜂針真係好痛,事後面腫如豬頭,但除左視線範
圍收笮外,並冇咩吾妥,因 ...
謝謝分享一些..民間的智慧..

16 12
發新話題