22 12
發新話題

[others] GBB用到ge倍鏡有問

GBB用到ge倍鏡有問

一支GBB用到ge短身倍鏡其實一千到有冇可能?
搵到有D價錢岩,但係就狙鏡咁ge長度
朋友有一支三倍140mm左右(下圖)
Size岩岩好,又叫做青見青見仔仔咁,不過唔知邊間仲有
我仲未去到千幾二千蚊就咁買支鏡返泥ge地步
有冇師兄有推介呢?

附件

5-9-2017 14:57

呢支copy ar332, 如果鏡片夠清夠透光絕對玩得過

相中呢支巷仔有, 冇記錯4百幾..
其實真光纖 o個堆老番ACOG, 好少頂唔到GBB.

要平, 要一定得,
四五百呢類價位, 剎那諗到既係CA M145

上面支仿AR332、仿ACOG 呢類, 重400-450g 左右,
M145 重600g+..

引用:
原帖由 loveless 於 2017-9-5 16:20 發表
相中呢支巷仔有, 冇記錯4百幾..
其實真光纖 o個堆老番ACOG, 好少頂唔到GBB.

要平, 要一定得,
四五百呢類價位, 剎那諗到既係CA M145

上面支仿AR332、仿ACOG 呢類, 重400-450g 左右,
M145 重600g+..
因為我有用TAC VECTOR紅點,頂到GBB
係我唯一肯定頂到GBB又價錢叫做OK ge牌子

我曾經有支真光纖+RMR ACOG頂唔到所以放左

想睇下有冇師兄知道有冇其它選擇

有枝5知乜嘅acog 4x 3xx 打左好耐係gbb度,係震髮過一次d螺絲,整反實沒事

如果淨係睇TAC VECTOR
我就搵到呢隻叫做岩我
價錢六舊
長度210mm
2-6倍

雖然比AR332大舊又長,但係都好過狙鏡個隻size

附件

5-9-2017 16:27

引用:
原帖由 屈濕 於 5-9-2017 16:27 發表
如果淨係睇TAC VECTOR
我就搵到呢隻岩我
價錢六舊
長度210mm
2-6倍
我有一定數目既Vector鏡,
但若係呢支o甘 generic 既都要6舊,
個人會路過插口話 UTG 3-9X Bug Buster 會係更平更先進更硬淨的選擇...

引用:
原帖由 loveless 於 2017-9-5 16:33 發表

我有一定數目既Vector鏡,
但若係呢支o甘 generic 既都要6舊,
個人會路過插口話 UTG 3-9X Bug Buster 會係更平更先進更硬淨的選擇...
呢款槍街有冇賣先?

地產舖應該有...

引用:
原帖由 loveless 於 2017-9-5 16:42 發表
地產舖應該有...
釘橋!收工去睇睇!係米俾人淋油個間?

引用:
原帖由 屈濕 於 5-9-2017 16:44 發表

釘橋!收工去睇睇!係米俾人淋油個間?
有o甘既事

引用:
原帖由 loveless 於 2017-9-5 16:51 發表

有o甘既事
我去親槍街咁多年差唔多泥泥去去都係去個幾間

國產民用會唔會考慮?

引用:
原帖由 ++朗++ 於 2017-9-5 18:21 發表
國產民用會唔會考慮?
頂到GBB就得啦,不過我陣間就買埋,唔知最後會買咩款姐

我反而想知有冇唔係用光纖
連reticle都唔係acog果種copy AR332

22 12
發新話題