22 12
發新話題

求解答

求解答

我想問下咩機槍改造狙擊槍最好
可唔可以send埋條link俾我
求解答

用機槍去改變成狙擊槍?點解唔直接買把狙呢?
FBC1

M240B 改追好o丫

M1919,有埋三腳架,夠晒穩陣

MG-42
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 FBC1 於 9-9-2017 11:13 發表
用機槍去改變成狙擊槍?點解唔直接買把狙呢?
歷史上的確有人在戰場上這樣做過。。。

我是希望能改把可連射的狙

有D 唔使改的,例如SW M82A1 本身都有full auto

HK 417應該是DMR,可連射。
Scar H、G28也可以吧!
引用:
原帖由 owenleung 於 9-9-2017 14:47 發表
究竟世界上還有神嗎?

thx

樓主是否要一支full auto的狙擊槍

引用:
原帖由 owenleung 於 9-9-2017 14:47 發表
airsoft 基本上不存在「連狙」呢回事,因為可自動/半自動的狙擊槍都會分類為步槍,火力上沒有優勢。
一般手動拉一下打一下的狙多數會有火力優惠,多數為香港合法力 2j 以下,不踩線的改法多數改到1.8j 前後。
另外「自動步槍」不等同「機槍」,機槍多數是講緊比較重型,可以長時間連射的槍支,多數是定點武器。
「輕機槍」則是小型的機槍,打的是步槍子彈,可單兵攜行,多為彈鏈供彈。

談回半自動狙擊槍 ( 普遍來說狙擊是不會全自動的,連狙乃cs 術語,不妨少用 )
市面上也有不少,svd, m110, 417 , g28 , scar h ssr , SOC SLR 等。
但其實只是真槍世界才叫做狙擊槍,玩具槍來說得個外觀而已,同你拎支普通電槍+鏡來玩,操作性是一樣的

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 owenleung 於 2017-9-9 14:47 發表

答案

引用:
原帖由 Ben_9413 於 12-9-2017 09:17 發表

答案
踢剔高SNIPER RIFLE - PRO
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

22 12
發新話題