37 123
發新話題

唔怕死係淘寶買野食[09式單兵自熱口糧](完)

唔怕死係淘寶買野食[09式單兵自熱口糧](完)

唔怕死係淘寶買左D單兵口糧黎試下,聽日先食

祝你好運...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

買過三文魚先叫玩命啦

13果隻兩個飯盒簡單d行山方便又平
個加熱器睇你好唔好彩好多時成個袋同個飯都係石灰粉

幾好食

食得唔好浪費,樣樣都要試試. Thx for sharing

點解咁厭世 ?

放工遲咗,返到屋企先得閒搞啲相
首先是牛肉香腸,感覺上就係牛肉味午餐肉,應該係09式呢個餐最好食

之後係即溶固體飲料,感覺上就喺寶礦力

第三樣就係耐儲烤餅,內含紅豆餡雖然比較乾口,但係味道都算ok

呢個係糖水黃桃,因為光暗問題圖片影得好差就冇放上嚟,另外一打開黃桃不是一整塊已經壓扁了,可以叫黃桃蓉

一個偏鹹的香辣醬

最後重頭戲嚟,單兵自加熱口糧,味道呀?
我只能講狗都唔食
難食到咩程度呢,可能我食得嘢少,從來未食過一樣標榜食物,放落口會即刻吐番出嚟,E隻叫咖哩炒飯,諗番起都好神奇,另外口感似糊

另外買單兵口糧送了一個09餅乾,並不乾口,口水亦足以化開,應該係整個餐最好食

聽說13式會比較好食明天再試

打緊仗都好識食

法國果D可能仲正!

MRD!?
Meal rejected by dog......
引用:
原帖由 terry_wai 於 14-9-2017 23:39 發表
一個偏鹹的香辣醬

最後重頭戲嚟,單兵自加熱口糧,味道呀?
我只能講狗都唔食
難食到咩程度呢,可能我食得嘢少,從來未食過一樣標榜食物,放落口會即刻吐番出嚟,E隻 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 hang2 於 14-9-2017 23:43 發表
打緊仗都好識食

法國果D可能仲正!
法國出名好食,但有機會先試,始終喺森林到買都比較貴

引用:
原帖由 48191 於 15-9-2017 00:24 發表
MRD!?
Meal rejected by dog......
本身都有D心理準備,但係食到第二啖真係吞唔落

引用:
原帖由 terry_wai 於 15-9-2017 00:57 發表

本身都有D心理準備,但係食到第二啖真係吞唔落
你打果d只係嘍囉,都未打大佬

附件

15-9-2017 02:06

15-9-2017 02:06

好奇一問,打驚點解要食軍糧而唔食日常食物 ?係咪會過癮D ?

37 123
發新話題